Fortnite
Ez kész: Akkora siker a Fortnite, hogy a pornóipar is rámozdult
farkas-mate - Sn0w - Farkas Mate - 9 hónapja
Címkék: Info fortnite pornó pornóipar erotika
Ez kész: Akkora siker a Fortnite, hogy a pornóipar is rámozdult
Azok után, hogy a VB-n is láthattuk Fortnite örömtáncot lejtettek a focisták, már kevés dolgon tudunk meglepődni, hiszen akkora népszerűsége lett a játéknak, hogy nem igazán számít különösnek, ha találkozunk a Fortnite-tal a mindennapokban. Azért arra mégsem gondoltunk, hogy ezt az óriási népszerűséget a pornóipar is kihasználja, ugyanis egyre több Fortnite tematikájú erotikus film jelent meg a piacon. A pornóoldalak Fortnite kínálatára pedig igen nagy igény mutatkozik, erről a több milliós nézettségi adatok is árulkodnak, emiatt valószínűleg egyre népszerűbb lesz ez a műfaj a közeljövőben. Az viszont egy másik kérdés, hogy ki a célközönség. Annak idején az egyik legnagyobb pornó oldal nemhiába panaszkodott az Epic karbantartása miatt, hogy nem bírják a saját szervereik a terhelést.
A szerverlehalás miatt durván megnőtt az forgalma
Amióta az oldal felhívta erre a problémára a figyelmet, jóval több tartalom érkezett az oldalakra. Az animációtól kezdve az élőszereplős jelenetekig át mindennel találkozhatunk, már csak egy lépés, hogy a nagyobb vállalatok is beszálljanak.  

Ajánljuk még
2800 feliratkozó
Feliratkozom
×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO