HS
Egyetlen lap = 18 komplett pakli? Megkaptuk a Hearthstone eddigi legőrültebb ötletét
zsolt-cseto - Zsolt Cseto - 9 hónapja
Címkék: Hearthstone Újdonság the boomsday project
Egyetlen lap = 18 komplett pakli? Megkaptuk a Hearthstone eddigi legőrültebb ötletét
A Blizzard háza tájáról napi szinten csordogálnak az újdonságok az új Hearthstone kiegészítő, a The Boomsday Project kapcsán, melyekből a mai napra is jutott bőséggel, megérkezett ugyanis a legújabb Hearthside Chat videó, melyben három új kártyát mutatott be nekünk Peter Whalen dizájner. A három leleplezett lap közül egyértelműen a Whizbang the Wonderful a legőrültebb - olyannyira egyedi képessége van, hogy ehhez foghatót eddig még nem láttunk a játékban. A szövegdoboz önmagában nem is mond el szinte semmit, így nézzük meg egy kicsit közelebbről! Maga a lap kapásból úgy indul, hogy csak és kizárólag őt lehet berakni a deckbe - igen, egyetlen lapból álló pakliról van szó, amiben csak Whizbang szerepel. Hogy mivel fogunk akkor játszani? Egy random deckkel, amit a játék a paklireceptek közül választ ki.
Összesen 18 különböző Deck Recipe lesz, class-onként 2 féle, ezekből kapunk egyet véletlenszerűen.
Amikor tehát rátenyerelünk a Play gombra, akkor valójában mi magunk sem fogjuk tudni, hogy milyen paklit kapunk. Aki a funfaktorra gyúr elsősorban a Hearthstone-ban, annak ez maga lesz a kánaán! Két további lapot is bemutattak egyébként a videóban. Az egyik egy Warrior fegyver, a Supercollider, ami rákényszeríti a megtámadott lényt, hogy megtámadja valamelyik szomszédját. A másik pedig egy Druid Legendary, Flobbidinous Floop, amely ha a kezünkben van, akkor mindig a legutóbb kijátszott lényünket másolja le, csak éppen 4-ért 3/4-es formában. Mondani sem kell, ez egészen elvetemült kombókra ad lehetőséget, hiszen a drága minionokhoz kapcsolódó effekteket egy jóval olcsóbb lényre "stackelhetjük" be. Nem mondanánk, hogy nem ijedtünk meg, amikor először megláttuk... (*khm* Malygos *khm*) A fenti példák is jól mutatják, hogy kreatív lapokból nem lesz hiány az új kiegészítőben - kíváncsian várjuk, milyen kártyákkal készül még a Blizzard!
Olvastad már ezeket a cikkeket?
LOLbox-image

"Csak azt sajnálom, hogy nem Smeb volt az" - Deft megszerezte 1000. LCK killjét

A még csak 22 éves koreai játékos ezzel a kilencedik LCK player lett, aki összehozta a bravúrt.

DeadFox élő adásban tudta meg, hogy kispadra került

Nem a legjobbkor került ki a hír tegnap este.

Logitech cuccokat és Noblechairs gamer széket is nyerhettek a PUBG Summit alatt

Nyereményeső hullik az égből a PUBG Summit alatt!

LOLbox-image

Már csak két nap! Pénteken frissítik a Ranked rendszert, kikerülhet végre a Position Rank

SapMagic nem árulta el az update pontos tartalmát, de nagyjából már tudjuk, mire számíthatunk.

×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO