Fortnite
Magyar játékos is indul a szombati többmilliós Fortnite versenyen
aaron-igrici - Aaron Igrici - 9 hónapja
Címkék: post-format-video Esport Gameplay Újdonság Info gamer fortnite KriszhAdvice Skirmish Summer
Magyar játékos is indul a szombati többmilliós Fortnite versenyen
A helyszín Inferno B-lerakó, ahol az ikonikus szökőkút áll. Rengeteg játékos kedveli a vele való trükközést, a CT-k egyik alap védelmi pozija. Beállni mögé, és a lecsorgó vízen keresztül belőni az ellenfelet népszerű taktika. A beérkező terrorok nem számítanak rá, véd a vakítótól is és a golyók ellen is fedezéket nyújt. Annyira viszont nem rossz a látvány, hogy ne lehessen killeket lőni innen. Szintén alkalmazzák a szökőkút tetejét is, bár sokkal ritkábban. Hiszen itt fedezék nincs, de a víz itt is eltakar minket az ellenfél szemei elől. A legjobb persze az lenne, ha létezne a "one way víz", amikor az ellenfél nem lát minket, mi viszont tisztán látjuk őt.
Nos, s1mple úgy tűnik ezt a trükköt is feltalálta.
Legutóbbi streamje alatt ugyan nem ebben a poziban bújt, de B lerakón tisztán látszott minden. Neki nem fröcsköl a szökőkút teteje. Az ellenfél és a csapattársak vizet látnak, ő viszont semmit.

Egyből beindult a találgatás és a nyomozás, vajon mi válthatja ki a dolgot? Hiszen egy ilyen trükköt bárki szívesen alkalmazna, egy-egy körben sorsdöntő lehet.
Amivel biztosan nem lehet előidézni:
  • Alacsony grafikai beállítások
  • Alacsony felbontás
Ami a megoldás lehet:
  • NVIDIA beállítások
  • ALT-TAB hiba, ilyenkor még a kémény füstje is eltűnik
  • FACEIT szerverek beállításai
  • Szándékos, de random effekt, ami bármikor előfordulhat
  • Random bug, ami bármikor előfordulhat
Hivatalos válasz egyelőre nincs, vagyis addig marad a találgatás és a kísérletezgetés. Ti találkoztatok már ezzel a jelenséggel?
Ajánljuk még
2800 feliratkozó
Feliratkozom
×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO