CSGO
HussaR-ék megmutatták: így entryzz Overpass-on T kezdőről Heaven-re
HussaR-ék megmutatták: így entryzz Overpass-on T kezdőről Heaven-re

A lebegő fegyverek

Ha az utóbbi időben játszottál PUBG-vel, akkor bizonyára találkoztál azzal a hibával, amikor a levegőben marad pár másodpercre az ellenfeled fegyvere. Nem, nem a halál utáni, hulla feletti fegyverlebegésre gondolunk, az sokkal régebb óta megtalálható a játékban. Az emberek nagy része eddig azt hitte, hogy ez a bug csak vizuálisan zavaró a játékosok számára. Képtalálat a következőre: „floating gun pubg”

Nem csak vizuálisan zavarja a játékod

https://www.reddit.com/r/PUBATTLEGROUNDS/comments/94d6vp/floating_gun_bug_breaks_directional_audio/ Tegnap került fel a fenti videó az internetre, ahogy láthatjuk (és hallhatjuk), nem csak látóterünket zavarja ez a hiba, hanem a játék hangjaiba is erőteljesen belenyúl. A lebegő fegyverek irányából halljuk lőni (és néha lépni is) a játékost, miközben lehet már teljesen más irányból/távolságból közelít felénk. Eléggé komoly hibának hangzik. Nézzük azonban a jó oldalát: könnyen lehet, hogy végre találtak egy reális okot a fantom és helytelen irányú hangokra? 
A PUBG közösségi menedzserre megköszönni a játékosok erőfeszítéseit a hiba reprodukálására.
Szerencsére a játékosok a videó alapján szinte 100%-os valószínűséggel tudták reprodukálni ezt a hangi/képi hibát. Természetesen azonnal továbbították az információkat a PUBG Corp.-nak. Ez azért lehet fontos, mert így a játék fejlesztői is sokkal könnyebben ki tudják majd javítani a bugot. Ti találkoztatok már ezzel a hibával?

Ajánljuk még
2800 feliratkozó
Feliratkozom
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Szerintünk ezek a csapatok fognak forgatni a Major után

Európára és Amerikára fókuszálva megyünk végig az elit mezőnyön. Megvizsgáljuk kiknek kellene forgatni és kiknek nem?

Az megvan, hogy a WESG-en kennyS összehozta élete eddigi legmagasabb CS:GO ratingjét?

KennyS nagyot villantott Kínában, 27:3-ba lőtte magát a vietnami csapat ellen.

Trials Rising: Van új a nap alatt?

Megjött, végre itt van a Trials Rising, mi pedig nem gondolkoztunk sokat, azonnal rávetettük magunkat!

×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO