CSGO
JW sunyulás, NAF ACE, dupreeh röptében - ELEAGUE Fragmovie és magyar VOD-ok
JW sunyulás, NAF ACE, dupreeh röptében - ELEAGUE Fragmovie és magyar VOD-ok
Bár Majorból csak kettő jut egy évre, szerencsénkre a nagyobb sorozatok szervezői összedobnak még pár versenyt, amin 1 millió dollár a tét. Ilyen magánakció volt az ELEAGUE Premier nyári versenye is, melynek legszebb pillanatait a fenti fragmovie örökítette meg.
Nehéz lenne kiválasztani a legszebb jelenetet a 6 percnyi darálásból, hiszen akár TwistZz 4K-s körei, akár dupreeh pisztolyos mutatványa, vagy a 8 ACE bármelyike esélyes lenne a címre.
Ha valakinek a fenti videó meghozta a kedvét egy kis CS:GO-nézéshez, jöhetnek a VOD-ok. Aki részletesebben is kíváncsi az Astralis tarolására, vagy éppen a Na'Vi váratlan bukására, az most visszanézheti az elődöntők és a nagydöntő magyar VOD-jait is.Olvastad már ezeket a cikkeket?

Megmutatjuk hogyan csinálhatsz egyedi CS:GO hátteret Panorama UI mellé

Szó szerint bármilyen képet, vagy videót beállíthatunk a menü hátterébe.

Jó látni, hogy vérzik a Steam!

Először azt hihettük, hogy komolytalankodik egy kört az Epic, ők azonban nem viccelnek, tényleg meg akarják szüntetni a Steam egyeduralmát!

Vonatgázolás miatt újabb 2 halálos áldozata van a PUBG Mobile-nak Indiában

Annyira belemerültek a játékba, hogy észre sem vették a feléjük közeledő vonatot.

A statisztikák szerint ez a legeredményesebb célkereszt szín a CS:GO-ban

A legutóbbi Majoron elért ratingek és a célkeresztek színei között érdekes kapcsolatot fedeztek fel.

×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO