Egyéb
Hatalmas mérföldkőhöz ért Ruben - Megvan a 2000+ győzelem!
aaron-igrici - Cloud - Igrici Áron - 9 hónapja
Címkék: Esport Toplista Gameplay Újdonság Info rekord győzelem Ruben_Senpai Ruben 2000
Hatalmas mérföldkőhöz ért Ruben - Megvan a 2000+ győzelem!
A magyar Fortnite egy teljesen új területre tört be vasárnap este (2018.08.05.), ugyanis megszületett az első olyan játékosunk, aki képes volt több mint 2000 győzelmet felhalmozni karrierje során. Ez a játékos pedig nem más, mint Ruben, vagy ahogyan talán többen ismerhetik: Ruben_Senpai. Az Epic Games partnerséggel rendelkező játékost a magyarok már láthatták hivatalos Fortnite versenyen is, néhány hete mérettette ugyanis meg magát Európa legjobbjaival a Summer Skirmish-en. Ugyan aznap nem ment olyan tökéletesen a játék, szégyellnivalója abszolút nem maradt. Ám érződött, hogy azóta fortyogott benne a teljesítési vágy, így nem is csoda, hogy aránylag gyorsan magyar rekorderré vált. A cikk írásának pillanatában Ruben 2007 győzelmen üldögél, amit egy impozáns 12 wines győzelmi sorozattal ért el. Mögötte a magyar ranglétra második helyén barátja és csapattársa, a szintén rekordhalmozó Eragonist található 1973 győzelemmel. Az előny tehát meglehetősen magabiztos, vitathatatlanul a legjobban teljesítő magyar játékos jelenleg Ruben, ha a győzelmeket vesszük alapul.
A magyar top 5 - Fortnite Tracker
Azoknak, akik azzal támadnák Rubent, hogy Battle Royale játékot nem nehéz nyerni, zárójelben megemlítjük, hogy összesített, országos rekordról beszélünk.
Érdekesség, hogy a fent látható ötösből 4 játékos egy csapatot alkot, Ruben, Eragonist, Paradox és Krith a Team Samsung tagjai, legutóbb a csapatoknak megrendezett Fortnite Cupon láthatta őket a nagyérdemű játszani.
Team Samsung - Forrás: Facebook
Világviszonylatban is hatalmas teljesítmény ez a 2000+ győzelem, az összes Fortnite felhasználó 99.9%-át (A Fortnite Tracker szerint) előzi meg ezzel az eredménnyel Ruben. Jelenleg a világ legtöbb győzelmével rendelkező játékosa a Fortnite közösség legnézettebb streamere, Ninja. Az amerikai játékos több mint 3500-at nyert, ám ez önmagában nem elég ahhoz, hogy a trónon csücsüljön. Jelenleg oda-vissza adogatják egymásnak az első helyet BlooTea-vel.
A világ 5 legtöbb győzelmével rendelkező játékosa - Fortnite Tracker
Gratulálunk Rubennek a hatalmas teljesítményhez, még legalább ennyi győzelmet kívánunk neki a közeljövőben!
 
Olvastad már ezeket a cikkeket?

John Wick és Sofia skin is érkezik a Fortnite-ba - Előbbi extra stílussal!

Hamarosan érkezik az új esemény és a velejáró kozmetikai tartalmak.

"Kill all ngigger? Inkább b*szódj meg"- s1mple kiosztotta rasszista csapattársát

S1mple lassan tényleg levetkőzi toxic múltját, most már ő a "jó zsaru".

Akciófigyelő: Pár óráig még ingyen behúzhatjuk ezt a Steames akció-platformert

Az ingyen játékoknak mindig örülünk, főleg ha a Steames fiókunk értékét is feljebb tudják tornászni

Akár rekord is lehetne - 79 játékost mészárolt le a meccsen, majd tévesen bannolták

Ezúttal is áldozatul esett egy srác, aki nem egy hétköznapi meccsen vett részt

×