PUBG

Az év lúzere: A srác kifagyaszt mindenkit hogy meccset tudjon nyerni, de még így se jön össze mindig


Nem, ezúttal nem egy tipikus csalóval van dolgunk, aki úgy rontja el mások játékát, hogy előnyhöz jut valamilyen cheat program segítségével. “Hősünk” egy exploitot kihasználva kifagyaszt mindenkit a szerveren és így könnyűszerrel megnyeri a meccseket vagyis nyerné, de olyan is előfordul, hogy még így sem tud nyerni.

Itt pont nem jött össze..

Az általa használt metódus ugyanis nem 100%-os, egyik esetben például a szerverről mindenkit kifagyasztott 2 ember kivételével, akik le is lőtték szegény szerencsétlent. A srác neve TwitchLettninTV és jelenleg a 3. legjobb FPP Solo játékos az európai régióban.

Jelenleg 95 meccsen van túl és még ezzel a fagyasztásos módszerrel is csak a meccsei 15,6 %-át nyeri meg.

Tehát gyakorlatilag 95 meccset játszott végig kifagyott játékosok ellen, azért hogy a sok sikertelenség után végre egyszer a legjobbak között lehessen.

A twitch-en egyébként soha nem streameli a Solo játékait, de azért nagyképűbe ott van a leírásban, hogy a legjobb Solo játékos.

A képen látható úriemberről van szó

Az az egy balszerencséje van, hogy egy tapasztaltabb játékos egy meccsbe került vele és kifagyasztotta őt is, ezért hősünk utána nézett, hogy mi is történt majd észrevette, hogy azon a mérkőzésen egyedül egy játékos nem fagyott ki, a pubg.sh-n pedig gyönyörűen látszott, hogy miért élte túl az összes meccsét a streamer. A PUBG Corp. már tud az ügyről, szóval várhatóan megkapja a manuál bant TwitchLettninTV

Forrás

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva