PUBG
FPS dropod van az update után? - Így szüntetheted meg!
farkas-mate - Sn0w - Farkas Mate - 10 hónapja
Címkék: PUBG drop Info fps fps booster szarul fut a pubg rosszul fut a pubg fix the game
FPS dropod van az update után? - Így szüntetheted meg!
A legújabb update nem egészen úgy sült el, ahogy kellett volna. Sajnos az egy hetes teszt után is maradtak hibák az új buildben, ennek köszönhető, hogy a 2 magos processzorral rendelkezőknek el sem indult a játék jó pár órán keresztül. Ezen felül többen jelezték, hogy ismét visszatért az fps drop, így akik újból fps esést vettek észre, azok kövessék a következő lépéseket:

1. Töröld a download cache-t!

A Steam beállítások között a letöltéseknél ott van a Clear download cache gomb legalul (ez magyarul a letöltési gyorsítótár törlése).

2. Játék fájljainak ellenőrzése

Ezek után keressük ki a könyvtárunkon belül a PUBG-t, majd jobb klikk tulajdonságok ->Helyi fájlok (fül) -> Játék épségének ellenőrzése (Integrity game cache)

3. Töröljük a log fájlokat!

Aki már játszott párat, az tudja, hogy a PUBG bizony összeomlik jó párszor. Ezeket viszont a rendszer nem törli, hiába küldtük el a fejlesztőknek a fájlokat. Semmi szükség nincs rá és csak lassítják a játékot, szabaduljunk meg tőlük! Nyiss egy fájlkezelőt és a címsorba írd be, hogy %appdata% , majd enter -> Ezután vissza kell lépni egy mappát, majd navigáljatok a következő mappáig: Local\TslGame\Saved\Logs -> Itt fogjátok találni a log fájlokat, jelöljétek ki az összeset és töröljétek nyugodtan! Ennyi és ezek után remélhetőleg minden visszatér a régi kerékvágásba! Természetesen ezek mellett mindenképp érdemes átszaladni az FPS növelő optimalizációkon, amelyekről korábban írtunk:

Olvastad már ezeket a cikkeket?
×