Fortnite
Eltűnt a Drum Gun hitregje a szerverekről, egy ideig hanyagoljátok a fegyvert!
aaron-igrici - Aaron Igrici - 8 hónapja
Címkék: Gameplay Újdonság Update Info fortnite epic games Drum Gun Beef Boss
Eltűnt a Drum Gun hitregje a szerverekről, egy ideig hanyagoljátok a fegyvert!
Derült égből villámcsapásként érkezett a tegnapi hír, miszerint az Epic Games élesített egy hotfixet az ötödik küldetéshét startjával párhuzamosan. A kiadó célja a játékosok által építhető struktúrák erősítése, valamint az SMG meta komoly gyengítése volt. Ugyan összességében kiegyenlítettebbé tette a fegyveregyensúlyt, sajnálatos módon több komolyabb hiba is becsúszott a rendszerbe. Ilyen például a Drum Gun teljes mértékű használhatatlansága. Jelenleg ugyanis a fegyver nemhogy tudatosan gyengített adatokkal működik, vannak olyan esetek, amikor a szerver egyáltalán nem észleli, hogy lövünk vele! Ezt nevezzük hatásos nerfnek!  
Gun not shooting on the server? from r/FortNiteBR
Ahogy a fenti Reddit posztban is látszik, az egyik felhasználó elkészítette a saját, majd pedig a szerver által látott játékmenet összehasonlítását. Tisztán látszik a játékos szemszögéből, hogy tökéletesen lesprayelte ellenfelét, ám a sebzésszámok az istenért sem akartak jönni. Végül a hatalmas zavarodottság végeredménye egy csúfos (ám egyáltalán nem jogos!) halál lett. A játékos ezútán joggal robbant rá a játék hivatalos visszajátszására, ami meglehetősen érdekes magyarázatot adott az esetnek. A szerver nemes egyszerűséggel nem regisztrálta a lőparancsot, így ahogy a visszajátszásban is látszik, gyakorlatilag nem lőtt a karakter. Egyedül a játékos szemszögéből lehetett lövés animációt megfigyelni, mindenki más a szerveren csak egy rohangáló embert látott.
Az Epic Games hivatalosan is reagált az ügyben, Mr. Popo megköszönte a felhasználó segítségét és, hogy megkönnyítette a munkájukat az összehasonlító videó elkészítésével, a fejlesztők már dolgoznak a hiba javításán. Valószínűleg hotfix formájában fogják javítani az esetet, így azt tanácsoljuk, hogy most egy ideig még ne nagyon használjátok a Drum Gunt!

Ám van itt más is!

  Az Item Shop legújabb eleme, a Beef Boss egy igazi közösség kedvenc. Sokan vetették rá magukat az első adandó alkalommal és kezdték el próbálgatni a legmenőbb táska/karakter kombinációkat. Ekkor ütött be a krach, ugyanis a köpenyeket egyáltalán nem tolerálta a rendszer a Beef Boss kinézettel, komoly fagyásokat és rendszerhibákat produkált mindez.   Amint tudott, reagált az Epic egy hotfix formájában, kikapcsolták a köpenyek fizikáját, ám ez nem egy végleges megoldás, csak amolyan tapasz a sebre. Folyamatosan pörög a hibák javítása, de egy-két esetben nem megy minden pillanatok alatt, akkor érkeznek ezek a gyors, átmeneti megoldások.  
Ha túlságosan merevnek érzed a köpenyedet, akkor ez lehet az oka, a kiadó türelmet kér a játékosoktól, de ezért cserébe mindent javítani fognak. 
 
Ajánljuk még
2800 feliratkozó
Feliratkozom
Olvastad már ezeket a cikkeket?
OWbox-image

Ultija miatt Baptiste-ot tartják a GOATS killer megváltónak

A szinte mindenki által unalmasnak tartott GOATS meta alkonyát is elhozhatja az Overwatch legújabb hőse.

Egyszerre sport és esport: újabb hibrid foci rendezvény zajlott a Testnevelési Egyetemen

Márciusban egy éves lett a Magyar Testnevelési Egyetem Sportegyesületének Esport Szakosztálya, Hybrid Foci Kupával ünnepelték az évfordulót.

×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO