PUBG
Észhez tért a PUBG Corp.? - Új európai szerverek érkeztek!
arpad-kondor - Kondorarpad - 8 hónapja
Címkék: PUBG Bréking pubg szerverek pubg 1.0
Észhez tért a PUBG Corp.? - Új európai szerverek érkeztek!
Másfél hónapja leteszteltük már az európai PUBG szervereket, sajnos akkor eléggé elkeserítő eredményt kaptunk. Kiderült, hogy az "éles" kliensen csak az ír Amazon (AWS) szerverközpont szolgálja ki a felhasználókat. Az ok eléggé egyszerű volt: Európán belül Írországban a legolcsóbb az Amazon szolgáltatása. Magyarországról ez nem kecsegtet túl sok jóval, a távolság miatt 50-60 alatti ping esélytelen számunkra és a szolgáltatók routingja sem feltétlenül a legjobb.

Vége a szenvedésnek!

xHeaventől kaptam a fülest, hogy már több szerverrégió szolgálja ki az európai PUBG játékosokat. Természetesen azonnal beizzítottam a tickMeter programot és utánajártam a dolognak. Szerencsére a hír igaznak bizonyult, a következő országok szervereire csatlakoztam a szoftver szerint:
  • Németország
  • Hollandia
  • Egyesült Királyság
Érzésre a német szerver bizonyult a legjobbnak, szinte minden interakció azonnal megtörtént és a desync mértéke is nagyon-nagyon kellemes volt. Pingem sosem volt 40 felett, leginkább a 35-37 tartományban mozgott. Német szerver (35-37 ms): Holland szerver (37-39ms): UK szerver (45-46ms): Ír szerverrel nem találkoztam a 15-20 tesztmeccs alatt, állítólag azonban még nem tűnt el teljesen. A szervereket a múltkor belengetett Multiplay helyett a UK2.net és leányvállalatai biztosítják. Ha ti is kíváncsiak vagytok, hogy épp melyik ország szolgálja ki az aktuális meccseket, akkor nincs más dolgotok mint feltelepíteni a tickMeter alkalmazást.       Cover forrásReddit  / http://facebook.com/PUBGWallpapers 
Ajánljuk még
2800 feliratkozó
Feliratkozom
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Battlefield 5 roadmap: Élet a Firestorm után

Az EA-nek komoly tervei vannak a Battlefield 5-el a battle royale mód megjelenése után is.

LOLbox-image

5 hős kapott új effekteket a PBE-n - Folytatja a kiadó a játék ráncfelvarrását

Tovább pörög a korszerűsítő projekt a Riot Games háza táján.

Kardpárbajra fel! - Visszatért az Infinity Blade és szórakoztatóbb, mint valaha

Újból elérhető az Infinity Blade, ám ezúttal egy fokkal emészthetőbb kiadásban.

Az Intel beszünteti a maradék, még kapható 6. generációs processzorait

Tavaly már jó néhány modell a temetőbe került, most a teljes hatodik generáció véget ért.

×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO