Fortnite
Így lehet felrakni a Fortnite-ot bármilyen Androidra
farkas-mate - Sn0w - Farkas Mate - 8 hónapja
Címkék: Info fortnite android fortnite android apk letöltés fortnite letöltés
Így lehet felrakni a Fortnite-ot bármilyen Androidra
Fontos: A cikkben szereplő telepítő APK fájl ellenőrző rendszere módosítva lett, így nem nézi telepítés során, hogy milyen készüléken futtatjuk. Extrém esetben a módosítás miatt akár még az is elképzelhető, hogy az Epic az accountok tiltásába kezd. Csak saját felelősségre ajánljuk, ha valaki nagyon nem tudja kivárni a teljes körű Androidos megjelenést. Aki csak kipróbálni szeretné, érdemes egy másik fiókot létrehozni és azon megnézni játékot, és utána kivárni a hivatalos megjelenést. Tegnap írtunk róla, hogy végre Androidra is megjelent a Fortnite, viszont a Samsung kapott egy kis promót, a megegyezés miatt pedig egy rövid ideig csak Samsung eszközökről lehet játszani a játékkal. A fejlesztőknek persze egy nap sem kellett ahhoz, hogy a telefon hitelesítését végző algoritmust kiiktassák a francba, a módosított telepítőfájlokat pedig feltették, így bárki ingyen és bérmentve hozzáférhet az amúgy is ingyenes játékhoz. A telepítőfájlt innen tudjátok letölteni. Ha ez megvan, akkor csak simán fel kell telepíteni az eszközünkre, amint ez megvan, le kell tölteni a játékhoz szükséges fájlokat, majd mehet is a móka. Aki nem boldogulna, annak itt egy videó, amiben ugyan ezeket a lépéseket csinálják végig: https://youtu.be/6cqr7v3TQQI Sajnos némelyik telefonon nem működik még kompatibilitási problémák miatt, de ha ilyennel találkoztok, akkor ezt a problémát a GLTool nevű alkalmazással meg lehet oldani. Ehhez viszont root jogra van szükség, a rootolt telefonokat pedig bannolják, szóval ezzel sajnos úgy tűnik, hogy nem érdemes próbálkozni.

Update:

Úgy néz ki, hogy 3 Gb RAM (memória) kell a játékhoz, ez alatt jelenleg nem indul el.

Update 2:

Szintén saját felelősségre úgy néz ki a GPU hibát meg lehet oldani, itt találjátok a leírást hozzá. Jó játékot kívánunk mindenkinek!  
Ajánljuk még
2800 feliratkozó
Feliratkozom
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Hamarosan megérkeznek a GTX 1660-asok! - Minden infó az új kártyákról

Már nem kell sokáig várnunk az Nvidia legújabb kártyájára.

Mané kapta a márciusi Premier League POTM lapot - Már elérhetők a kártya részletes adatai

Végre megérkezett a Premier League márciusi hónap játékosa kártya!

Hazai pálya: Ezeket a klipeket néztük rommá márciusban

Ezúttal a hazai streamereké a főszerep.

Túl sokat PUBG-zel? Indiában ezért már egy napra kitilt a játék

Reméljük máshová nem vezetik be az új rendszert.

×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO