Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
Gaming
Leesik az állad ha meglátod, hány játéka van a Steam legnagyobb gyűjtőjének
Leesik az állad ha meglátod, hány játéka van a Steam legnagyobb gyűjtőjének
Az amerikai srác immár 13 éve garázdálkodik a Steamen és csap le szinte minden akcióra, ami csak szembe jön. A 2014-es Summer Sale óta minden nyári akciózásnál kőkemény bevásárlást tart, így mostanra már az ő profilján pihen a legtöbb Steames játék a világon.
Közel 22 000 játék egyetlen profilon!
Ez lényegében a Steam 15 éves, teljes történelmének a felét jelenti. A Steamre ugyanis a 2003 szeptember 10-ei indulás óta egészen pontosan 49 080 játékot töltöttek fel. Ennek a 15 éves termésnek a fele pedig ott pihen Kongzoola profilján. A nemzetközi rekord után persze megnéztük a magyar csúcstartót is. Pistidoki nevű honfitársunk világszinten a 92. legtöbb játékot gyűjtötte eddig össze, nemrég jutott 12 000 játék fölé.
Egészen pontosan 12 045 Steames játék pihen a profilján. Az összes létező játék közel egynegyede.
Nyilvánosan elérhető bemutatkozásából kiderül, hogy Pistidoki  tényleg István, és az is világossá válik, miért van ennyi játéka:
Nemcsak játszom a PC-és játékokkal, hanem gyűjtöm is ezeket. Tekintélyes eredeti dobozos, illetve gyűjtői dobozos, folyamatosan bővülő kollekcióm van. Emellett szintén gyűjtöm a PC-és játékok „Útmutatói” és „Művészeti” könyveit is.
Nálatok mi a helyzet, nektek hány játék pihen a Steam profilotokon?
Olvastad már ezeket a cikkeket?
×