PUBG
Szavazás: Gránátok és Pan, tényleg erre van igény?
farkas-mate - Sn0w - Farkas Mate - 8 hónapja
Címkék: PUBG Info Event pubg event eventek
Szavazás: Gránátok és Pan, tényleg erre van igény?
Újabb hét és újabb borzasztó eventet kaptunk, legalábbis az én véleményem szerint. Az utóbbi időben egészen rendben mennek a dolgok az eventekkel, csak azt nem tudom megérteni, hogy tényleg erre a gránátozósdira és az egymás pannel csapkodására van-e igény vagy azért szívesebben játszanátok más módokkal. Jó ideje az első event, aminek igazán tudtam örülni, az a PGI ideje alatti Esport mód volt, ahol a profi meccsekhez hasonlóan megemelték a loot spawnt és a körszűkülés is teljesen más volt a pubhoz képest. Ezen kívül talán a Kar98k only headshot tetszett egyedül, bár ott sem igazán értettem a ghillie suitot. Ezek a lőjük szét egymást poénból, persze idióta fegyverekkel (a crossbow-val embert ölni biztos nagyon szórakoztató) , meg menjünk 10-es csapatokba, amiből mindig van pár idióta random (MMR rendszer ???), így persze gyakorlatilag élvezhetetlen volt a játék, mivel mute-olni sem lehetett ezeket a szerencsecsomagokat, így nem is túl szívesen játszottam ezekkel az eventekkel. A 19. Update miatt pedig kicsit reménykedni kezdtem, mert benne volt az update logban, hogy mostantól be lehet állítani az úgynevezett 1.0 előtti módot, amiben a korábbi loot spawnpokkal, a régi körszűkülésekkel és lvl3-as sisakokkal a loot spawnban lehetne játszani. Ezt még tudnám is szeretni, de az esport mód még mindig abszolút a kedvenc. Ezeket a picit komolyabb hangvételű módokat szívesebben próbálnám ki.

Nektek hogy tetszik a jelenlegi event?

Ajánljuk még
2800 feliratkozó
Feliratkozom
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Körvonalazódik a földalatti járatok rendszere?! - Dusty-ban valami igazán nagy dolog készül

Újabb ásatási területek érkeznek a pályára, valami igazán nagy dolgot készít elő az Epic Games.

CS:GO a színfalak mögött: hálószoba titkok és rágó miatt gratuláló Liquid játékosok

Az egymás közötti chatben pont ugyanaz megy a profiknál is, mint bármelyik MM-en.

Tiszta NFS: Underground! - Megérkezett az ingyenes Forza Street

A Fortnite óta mindenki számára nyilvánvaló, hogy óriási potenciál van a free to play játékokban.

Elárulják a játékosok pozícióját, a katowicei közönség szurkolással súg a játékosoknak

Kicsit túlzásba vitték a szurkolást a Major nézők. Még ha a szervezők szerint a játékosok nem is hallanak belőle semmit.

Ilyet se láttunk még, egyedül bérelte ki a tabella élmezőnyét az új mouz lineup

Megszületett a kiegyensúlyozott csapat tökéletes definíciója, a mousesports mutatta be az ESL Pro League csoportkörében.

×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO