HS
Dog ezt is megcsinálta: megvan a 12 win a Whizbang paklival!
zsolt-cseto - Zsolt Cseto - 8 hónapja
Címkék: Hearthstone post-format-video Fun Highlight dog standard brawliseum
Dog ezt is megcsinálta: megvan a 12 win a Whizbang paklival!
A francia élmezőnyben jelenleg hatalmas káosz uralkodik. Rengeteg legendás, vagy piszkosul tehetséges játékosnak egyáltalán nincs csapata, sőt a Majorról is rengetegen lemaradtak. Még beugróként se vitte őket senki. Amióta Ex6TenZ-ék megcsinálták az álom lineupot a G2-ban és az EnVyUs szélnek eresztette a playereit, nincs túl sok történés. Happy és RpK beugrottak picit a Tempo Stormba, és ott van még a 3DMAX, de ezeket egyelőre nehéz komolyan venni. A jelenleg csapat nélkül tengődő franciákból ugyanis nem csak egy, de akár két erős csapatot is össze lehetne tenni. Hogy kikről is beszélünk?
 • apEX
 • NBK
 • Happy
 • RpK
 • ScreaM
 • kioShiMa
 • ZywOo
 • xms
 • SIXER
 • jACKZ
 • DEVIL
 • matHEND
És ez még nem is a teljes lista. De ha senki nem viszi őket egy csapathoz, akkor nekik kell cselekedni. A pletykák szerint NBK megunta a tökölést és belevágott egy saját projectbe, mint csapatkapitány és irányító. A G2-ban próbálkozott ezzel a szereppel, de inkább kevesebb, mint több sikerrel. Első társa nem is lehet más, mint apEX, akit szintén a G2 forgatott ki. Kevesen tudják, de majdnem eligazolt a mousesports-ba, végül Snax kapta meg a lehetőséget. A G2 túl sokat pepecselt az igazolással, a mouz megunta és keresett valaki mást. Folytatásként itt van Happy és RpK, akik mostanában a Tempo Storm-ba ugrottak együtt- Ám annak a korszaknak gyorsan vége lett, hiszen nem jutottak le a StarLadder LAN-jára. RpK teljesen logikus választás, rengeteg bizonyított az utóbbi időben. Happy azonban annál meglepőbb pick, ugyanis rengeteg más, NBK-hez közelebb álló játékost is lehetett volna választani. De tény ami tény, kell egy AWP-s is a csapatba, úgy tűnik Happy nyeri meg ezt a posztot.
Az utolsó tag pedig ZywOo, aki talán a legkiemelkedőbb teljesítményt fogja nyújtani a srácok közül. Diplomával a zsebben készen áll felpörgetni profi karrierjét, most már 100%-osan a CS-re tud fókuszálni.
A coach pedig faculty, egy valódi 1.6-os legenda. Néhány éve a CS helyett az írást választotta és már két könyvet is publikált az egyiket az edzősködésről a fociban, a másik pedig a komoly esportról szól. CS-ben most edzősködne először. Ezt perszen még senki ne vegye készpénznek, mivel semmilyen aláírás nem történt, de az is igaz, hogy a francia pletykák ritkán tévednek! Ha minden bejön, akkor a csapat így fog kinézni: Nathan “NBK” Schmitt Dan “apEX” Madesclaire Vincent “Happy” Cervoni Cédric “RpK” Guipouy Mathieu “ZywOo” Herbaut Philippe “faculty” Rodier (coach) Forrás
Ajánljuk még
2800 feliratkozó
Feliratkozom
Olvastad már ezeket a cikkeket?

PUBG Mobile esport verseny? - Igen, ráadásul 560 milliós összdíjazással

Óriási nyeremény, egyben nagyszerű lehetőség.

A memóriaárak rekord alacsonyra zuhantak - Most érdemes bevásárolni!

Eljött a memóriabővítés ideje! A Chrome böngésző legnagyobb örömére.

Interjú: Tényleg a PUBG 2.0 miatt hagyta ott a céget Brendan Greene?

Mindenki arra kíváncsi, hogy mire készül most Brendan Greene.

×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO