Fortnite
Kifogások?! - Táncgéppel és szájjal is lehet meccset nyerni Fortnite-ban!
aaron-igrici - Aaron Igrici - 8 hónapja
Címkék: Gameplay Újdonság Info fortnite győzelem victory royale Kéz nélkül táncgéppel
Kifogások?! - Táncgéppel és szájjal is lehet meccset nyerni Fortnite-ban!
Félelmetes dolgokra képes a Fortnite közösség. Főleg azok az emberek, akik annyira mesterei a játéknak, hogy a rendeltetésszerű használata már untatja őket, ugyanis úgy már bármikor összehoznak egy Victory Royale-t. Ilyenkor jönnek a nyakatekert kihívások, valamint az igazán extrém játékhelyzetek.

Táncgéppel Victory Royale? Simán!

Az egyik ilyen extrém példa a koreai árkád táncpadon összehozott győzelem, ami Happyf333tz nevéhez fűződik. A srác egyébként tényleg táncgépes videókat készít a Youtube csatornájára, ám úgy tűnik, hogy kamerán kívül ő is elkapta a Fortnite-lázat. Olyannyira, hogy úgy döntött, csapatával nekimegy egy Victory Royale kísérletnek úgy, hogy karakterét a táncmasinával irányítja. A győzelemben ugyan oroszlánszerepet nem vállalt, de már az megsüvegelendő, ahogyan játssza a játékot. Mobil játékosokat megszégyenítő reakcióidővel manőverezik a harcokban, érdemes lesz még rá figyelni a jövőben. Ki tudja, legközelebb ha egy érdekesen mozgó karaktert látunk a pályán, akkor akár már egy táncgépes játékos is lehet, nem kell annak mobilról játszani. Happyf333tz videója a győzelemről: https://www.youtube.com/watch?v=VvbO7QhPFp0

Szájjal pusztítani? Miért ne!

Sajnos vannak olyan játékosok a Földön, akiknek nem adatott meg az a "luxus", hogy a kezükkel irányítsák a videojátékokat. Ilyen Youtuber például RockyNoHands, akit szintén beszippantott a Battle Royale életstílus. Lehetséges, hogy nincsenek kezei, de olyan szinten tudja űzni a játékot, amit sok kézzel játszó is megirigyelni. Youtube csatornáján több videót is lehet találni a játékairól, javarészt PUBG és Fortnite témában alkot. Legutóbbi videójában például 11 gyilkosságot sikerült felhalmoznia pusztán a száját használva. Végül pedig a győzelmet is megszerezte a csapatával, így teljes lett a kép. https://www.youtube.com/watch?v=qTfa0gh2WVg RockyNoHands-ről egyébként a Shot Caller Esports egy rövid portét is készített, így ha érdekel a srác munkássága, ITT tudjátok megnézni az angol nyelvű videót.
Egy játékban jól teljesíteni nem pusztán tehetség kérdése, ha valaki időt és energiát öl valamibe, az idővel biztosan megtérül. Ha emberek képesek táncgéppel, vagy kéz nélkül kiválóan teljesíteni, akkor biztos, hogy csak rajtunk múlik mit hozunk ki a saját teljesítményünkből.
 
Ajánljuk még
2800 feliratkozó
Feliratkozom
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Ismét téma a változtatható célkereszt, vajon mikor törik meg az Epic Games?

Számos közösségi ötlet közül egyedül ezt nem vették még egyszer sem fontolóra.

Csak úgy záporoznak a milliók! Top10 legdrágább kivásárlási ár a CS:GO történelmében

Hihetetlen de igaz, egyes csapatoknak 230 millió forintot is megér egyetlen játékos leigazolása.

Érkezik PC-re a Halo: The Master Chief Collection!

Nagy nap ez a mai, izgalmas időket élünk.

×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO