CSGO
Reszkess Twitch! - Jön a Valve saját Steam TV-je!
farkas-mate - Sn0w - Farkas Mate - 8 hónapja
Címkék: Counter Strike Dota 2 Gaming Játékipar twitch steam valve stream youtube streamerek steam tv
Reszkess Twitch! - Jön a Valve saját Steam TV-je!
Nagyon úgy néz ki, hogy a Valve megint forral valamit, ugyanis előtűnt egy Steam TV weboldal a semmiből. Az oldalt a steamdb megalkotója, Pavel “xPaw” Djundik fedezte fel annyi minden utal arra, hogy ez nem egy fake oldal, hanem bizony a Valve műve, hogy ezúttal van okunk reménykedni. https://twitter.com/thexpaw/status/1030540388417847301 Egyrészt a domaint a Namecheapen regisztrálták július 24-én, ezt a regisztrátort a Valve előszeretettel használja az utóbbi időben. Amikor megtalálta az oldalt xPaw, akkor még megtalálható volt a HTML kódban a header1-ben az, hogy: "Welcome to steam.tv", illetve az oldal SSL tanúsítvánnyal is rendelkezett, ami a Steam Community oldalára mutatott vissza, de ezeket a leleplezés után mind törölték.
A Steam oldalán is találtak a Steam.tv-re utaló jeleket, konkrétan egy bejelentkező felület fogad itt
Az utóbbi időben egyre népszerűbb a steramelés, egyre többen kíváncsiak az élő tartalomra és emiatt a twitch-et is gyakrabban látogatják, emiatt több youtuber át is költözött a twitch-re és a YouTube-ra már csak ezeket az anyagokat töltik fel leginkább (hazánkban erre jó példa a TheVR, akik szintén a Twitch platformja mellett döntöttek). A Valve-nak rengeteg felhasználója van, emiatt igencsak komoly riválisa lehet a Twitch-nek. Persze nem 100%-ig biztos, hogy a Twitch ellen megy hadba a Valve, lehet hogy csak az új Steam Link új applikációja lesz a Steam TV vagy talán a Dota/CS:GO streameket akarják áthozni ide, de ezekre kevésbé fogadnánk. Borítókép: LG Forrás
Ajánljuk még
2800 feliratkozó
Feliratkozom
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Kérdezd TE a fejlesztőket: Interpoint

Március közepén jelenik meg a Interpoint, a Three Dots első játéka. Őket van alkalmunk most kérdezni a témában.

Megérkeztek a GTX 1660 Ti-ok hazánkba - Videókártya ajánló

Venni, vagy nem venni? ... Ez itt a kérdés!

Adócsalás, hazugságok és agymosás: MojoOnPC keményen beleállt Anomaly munkásságába

Diss track videóban próbálta felnyitni az emberek szemét az agymosó streamerről.

×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO