CSGO
A legjobb skinek alkotóinak kijárna egy CS:GO Oscar! Újabb remek kollekciókkal álltak elő
dokiur - Szekelymarton27 - 8 hónapja
Címkék: Counter Strike Fun Újdonság skin csgo skinek csgo skin csgo tarot csgo obelisk csgo workshop
A legjobb skinek alkotóinak kijárna egy CS:GO Oscar! Újabb remek kollekciókkal álltak elő
Van, akiknél a valóság nem szab határt az elképzeléseknek, nekik köszönhetjük a CS:GO legjobb skin családjait.. Zaphk és OniLolz is ilyen emberek. A Tarot kollekcióból már ismerhetjük a nevüket. Az AK Empress szinte minden északi profi AK-ján ott virít. Az AWP Death szintén sokak kedvence, és ha a mostani alkotások is bekerülnek a játékba, már most készíthetitek a pénztárcátokat. Mert ezek is elképesztően menők, ahogy tőlük megszokhattuk. A Rertotech gyűjtemény a '80-as '90-es időkre hajazó színvilággal érkezett, kicsit talán a játékgépeket idézi. De egyáltalán nem túlzó, csicsás módon, pont annyira ami még jól néz ki. A már említett Tarot első kollekciója mindenki számára ismerős, mivel innen két fegyver bekerült a játékba. Az AK-47 Empress még a Spectrum 2 ládával érkezett a játékba, lassan egy éve. Az AWP Mortis idén január óta színesíti a játékot. A műhelyben a Death nevet kapta meg, a Valve ezt átfordította latinra. Már ezekből a skinekből is jöhet újabb, de ha más fegyverek kellenének, biztos ami biztos csináltak egy második szériát. De az igazi színkavalkád még csak most jön, az Obelisk kollekciónak köszönhetően. Lehet, hogy a játékhoz már-már túl színes és dizájnos.De ha azt vesszük, az AWP Oni Taiji vagy az M4A4 Dragon King is hasonló. Viszont az, hogy már ezen a képen is a "Series 1" felirat van kint, sok jóra enged következtetni, hogy érkezhetnek a következő adagok is.
Ti melyik skincsaládnak örülnétek a legjobban, ha bekerülnének a játékba? 
Ajánljuk még
2800 feliratkozó
Feliratkozom
Olvastad már ezeket a cikkeket?
LOLbox-image

Komoly változásokon eshet át Aatrox a 9.9-es ciklusban - Riot Jag osztotta meg a tervezetet a közösséggel

Újból megtáncoltatja a Riot Games Aatroxot, újabb masszív módosítások körvonalazódnak.

Segítség a Pick’Em tippekhez, csütörtökön jön a Major rájátszás

Szubjektív értékelésünkben kielemezzük a ránk váró playoffot, és megtesszük személyes tippjeinket a papírforma alapján.

BRÉKING: mindenki csak átverésnek hitte, de fer tényleg elhagyja a MIBR csapatát

Április elsején néha komoly hírek is befutnak, a MIBR legújabb forgatása például pontosan ilyen.

Pasha könnyeivel küszködve mutatta be a Major trófeát, GeT_RiGhT is vele sírt

Sajnos törvényszerű, hogy a legendás régi játékosok egyszer szögre akasszák az egeret, de akkor is szívszorító végig nézni.

×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO