PUBG
A pannel valóban át lehet ütni a falon keresztül? - Nagyon úgy néz ki...
farkas-mate - Sn0w - Farkas Mate - 8 hónapja
Címkék: PUBG Info wackyjacky pan
A pannel valóban át lehet ütni a falon keresztül? - Nagyon úgy néz ki...
Most már tényleg úgy néz ki, hogy a pan a PUBG-ban az egyik legjobb fegyver, ugyanis nem csak egy ütéssel képes knockolni embereket, hanem ez az egyetlen fegyver, ami átviszi a falakat. Wackyjacky legújabb MYTHBUSTERS epizódjából ez is kiderült többek között.

1. A mocsárban guggolva vagy futva haladunk gyorsabban?

A hiedelmekkel ellentétben nem haladunk gyorsabban guggolva, gyakorlatilag teljesen mindegy, itt mindkét esetben ugyan olyan "hamar" érünk át. Taktikai szempontból viszont guggolva érdemesebb haladni.

2. A pan tényleg átviszi a falakat?

Mivel az elején már lelőttem a poént, így biztosan nem lepődtetek meg annyira, de igen, átviszi. Az egy nagyszerű kérdés, hogy hogyan lehetséges, hiszen a golyó sem hatol át a falakon a játékban, ez egyes források szerint épp a cheaterek miatt van így, akik elég könnyedén elrontanák mindenki játékát. Szerintünk azért a programozási tudással is lehettek nehézségek, a lényeg, hogy elvileg nem kellene ilyennek megtörténnie. Szerencsére annyira nem befolyásolja a játékmenetet ez a bug, szóval együtt lehet élni vele.

3. Nehezebben lehet észrevenni a lvl2-es táskát?

Örök kérdés, amit kicsit túlmisztifikálnak páran. Némileg tényleg nagyobb a lvl3-as backpack, de azért ez nem azt jelenti, hogy ezzel egy óriási céltáblát rajzolunk a hátunkra, mint mondjuk a TARGET PRACTICE skin esetén. A lvl3-as táskával ha kúszni akarunk a mezőn, akkor azt lehet hogy egy kicsit könnyebben kiszúrják, így aki inkább rejtőzködni szeretne, annak egy fokkal jobb választás a lvl2-es táska, akinek viszont nincsenek ilyen céljai, teljesen mindegy hogy melyiket használja. A teljes videót itt találjátok: https://www.youtube.com/watch?v=JCTmQ-LTfKQ&feature=youtu.be
Ajánljuk még
2800 feliratkozó
Feliratkozom
Olvastad már ezeket a cikkeket?
×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO