Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
PUBG
Hatalmas mérföldkőhöz ért az Xbox-os PUBG: Szeptember 4-én érkezik a teljes változat!
Hatalmas mérföldkőhöz ért az Xbox-os PUBG: Szeptember 4-én érkezik a teljes változat!
A PUBG Corp. a Gamescom 2018 rendezvényen jelentette be, hogy a játék szeptember 4-én elhagyja az Xbox Game Preview programot. Elérkezünk a bűvös 1.0 verzióhoz, ami természetesen nem jelenti a fejlesztés megállását, sőt...most kezdődik csak igazán! PUBG box art A következő új funkciókkal gazdagodik a játék az 1.0 verzió elérésével:
  • Megérkezik konzolra is Sanhok. Az ázsiai ihletésű sziget egy 4x4 méretű pálya, mely éppen negyed akkora mint az eddig játékban lévő Erangel és Miramar. Izgalmas és gyors akciókra számíthatunk, illetve megérkezik a dinamikus időjárás is.
  • Az Xbox megkapja a War Mode lehetőség is. Ez egy deathmatch-hez hasonló játékmód, statikus zónával és harminc másodperces újraéledési idővel. Az a csapat nyer aki előbb begyűjti a győzelemhez szükséges pontot, vagy az adott idő lejárta után a legtöbb ponttal rendelkezik.
  • A Preview időszakban megszerzett achievementek megmaradnak!
  • Mire számíthatunk még? A PC-s változathoz hasonlóan ide is megérkezik majd az Event Pass: Sanhok DLC, erről bővebb infót az alábbi posztunkban találhatsz:
A játék elérhető lesz digitális és lemezes formátumban is. Akik a lemezes változatot veszik, kapnak mellé egy exkluzív ruhaszett kódot, ez a Xbox #1.0/99 Set nevet viseli majd. A jelenlegi tulajdonosoknak sincs okok a panaszra, ők az Xbox #1.0 Set csomagot kapják meg.
PUBG inline 2 Xbox #1.0 Set
PUBG Inline 3 Xbox #1.0/99 Set
Érkezik egy limitált, PUBG ihlette Xbox Wireless Controller is, ezt október végétől tudjuk majd beszerezni a boltokban. A kontroller tartalmazni fog egy DLC kódot is, a fejlesztők a jövőben erről is lerántják a lepjet. PUBG inline 4 Várjátok már szeptember elejét?
Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?
×