R6
Még mindig nagy troll a Ubisoft: legendary mém charm bontható az alpha pakkokból
blueblood - Acsdomonkos93 - 7 hónapja
Címkék: Fun Info rainbow six siege ubisoft mém Doge charm Wow charm poén
Még mindig nagy troll a Ubisoft: legendary mém charm bontható az alpha pakkokból
Itt az új szezon, mely rengeteg újdonságot tartalmaz a játékosok számára - ha kíváncsiak vagytok arra, hogy ezekből melyik az a három, amit a leginkább vártunk, akkor emlékeztetőül linkeljük tegnapi cikkünket: https://gamer.hu/2018/09/04/rainbow-six-siege-ubisoft-uj-szezon-operation-para-bellum-operation-grim-sky-top-3-dolog-gamer/ Most az egyik apróságra fókuszálunk, ez pedig nem más, mint az alfa pakkokból nyitható WOW charm (a képért elnézést kérünk, Redditen találtunk rá, interneten még nincs más kép róla). Akinek esetleg elsőre nem esett volna le: ő Doge, egy jó pár éves mém, akinek egyik szava a Wow. Képtalálat a következőre: „doge wow meme” A szemfülesek (no meg persze kiváló memóriával rendelkezők) sejthették, hogy valamikor bejön ez a charm a játékba, bő egy éve már láthattunk egy jó adagot, melyek egy része már bekerült azóta a játékba - köztük középen a szóban forgó charm, picit átdolgozva:
https://www.reddit.com/r/Rainbow6/comments/6ov0ep/all_charms_2_including_unreleased_charms/
Persze nem ez az első alkalom, hogy poénosra veszik a figurát a fejlesztők: messze nem csak gránátokat, halálfejet meg töltényt lehet fegyvereinkre akasztani. Régóta vannak már olyan laza jelvények, mint például ez az egyszarvú: Említhetjük még ezt a "gusztusos" Bacont is: Úgyhogy nem mennek a szomszédba egy kis lazaságért a fejlesztők - kár, hogy legendary charmról van szó, ráadásul csak alpha pakkokból bontható (ránéztem a boltban, mert érdekelt, nem találtam - ha mégis vásárolható, akkor írjátok meg kommentben, frissítjük a cikket).
Ajánljuk még
2800 feliratkozó
Feliratkozom
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Lecsalható lesz a Floor is Lava LTM?! - Egy Emote bugnak köszönhetően megúszható a láva sebzés

Igazán kellemetlen lenne, ha ezt nem javítaná az Epic Games a következő frissítéssel.

LOLbox-image

Ezt vehetjük előzetesnek? - Egy új Zyra skin bukkant fel az Olaf vs. Everything legújabb fejezetében

Megérkezett a legújabb fejezete az Olaf vs. Everything képregénynek. Egy meglehetősen furcsa easter egg kíséretében...!

Kulcsfontosságú lesz az új Ranked mód - Kizárólag az Arena Mode-on keresztül juthatunk ki a Fortnite World Cupra

Komoly milliókat lehet idén kiemelni a Fortnite-ból, ám ehhez először az Arena módot kell meghódítani.

×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO