CSGO
DeadFox szépen visszaoltotta magyar "rajongóját", beszólós üzenetekre válaszoltak a HR játékosok
DeadFox szépen visszaoltotta magyar "rajongóját", beszólós üzenetekre válaszoltak a HR játékosok
A Mean Tweet jelenség régóta hódít a világon. Lényege a rajongók, vagy éppen az ellendrukkerek gonosz tweetjeire adott csattanós válasz. A HellRaisers gondolt egyet és videós formában dolgozta fel saját játékosaival az utóbbi idők legjobb beszólásait. A fenti videóban a játékosok legjobb pillanatai találhatóak, a feladat az volt, válaszoljanak a rosszindulatú kommentekre, és mondják a kamerába, mi a véleményük a komment írójáról. DeadFox válaszait a biztonság kedvéért külön is lefordítjuk nektek!
"DeadFox annyira rossz, hogy nézni is fájdalmas. És úgy csak még rosszabb, hogy ugyanabból az országból származunk mindketten."
DeadFox: Fogadni mernék, hogy a kommentelő egy 10 éves. Meg lehetne keresni és ráijeszteni picit. Esetleg seggbe is rúgni.
"Komolyan mondom, ha a HellRaisers kirúgná DeadFox-ot és szerezne helyette egy átlagos játékost, simán nyernék a nehezebb meccseket. Annyira ingadozó a teljesítménye, hogy az már káros. Tudom, hogy seized nem a világ legjobb játékosa, de vele talán jobban menne a csapatnak."
DeadFox: Lehet hogy nem én vagyok a világ legstabilabb játékosa. De aki ilyeneket mond, az semmit nem ért a CS:GO-ból. 
"A HellRaisers egyetlen DeadFox-nyira van a Tier 1-es szinttől."
DeadFox: Ha nem lennék itt, egyáltalán nem is lenne HellRaisers.

Ajánljuk még
2800 feliratkozó
Feliratkozom
Olvastad már ezeket a cikkeket?
×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO