Samsung Note 10+
Samsung Note 10+
FIFA
4-2-4, meg amit akartok: itt az összes új formáció a FIFA 19-ből
4-2-4, meg amit akartok: itt az összes új formáció a FIFA 19-ből
Már megszoktuk, hogy évről-évre kapunk egy-két új formációt az Ultimate Team játékmódban, és nem lesz ez másképp a FIFA 19 esetében sem: az idei évben 5 új csapatfelállás közül választhatunk majd. Ezeket láthatjátok az alábbi képeken.

3-1-4-2

(CB, CB, CB - CDM - LM, CM, CM, RM - ST, ST) Nagyon agresszív felállás, ahol fontos szerepe van a két szélsőnek, akiknek a háromvédős felállás miatt a defenzív feladatokból is ki kell venniük a részüket.

4-1-3-2

(LB, CB, CB, RB - CDM - LM, CM, RM - ST, ST) A gyémántot formáló 4-4-2 egy újabb variációja, az egyik legkiegyensúlyozottabb felállás.

4-2-4

(LB, CB, CB, RB - CM, CM - LW, ST, ST, RW) Az egyik legtámadóbb formáció a játékban, összesen négy szélsővel és csatárral. Óriási nyomás hárul a két középpályásra, ezért kizárólag top szintű CM-ek esetén ajánlott.

4-4-1-1 (2)

(LB, CB, CB, RB - LM, CM, CM, RM - CAM - ST) Egy újabb variáció a klasszikus 4-4-2-re, ahol a második csatár helyett egy támadó középpályás játszik első számú szervezőként.

5-4-1

(LWB, CB, CB, CB, RWB - LM, CM, CM, RM - ST) Az egyik leginkább defenzív felállás lesz a játékban, amely leginkább az ellentámadásokban bízhat a két-két szárnyvédővel és szélsővel. A fentiekkel együtt összesen már 30 különböző felállás közül lehet majd választani a FIFA 19-ben, az eddiginél is komolyabb merítés lesz tehát a formációk tekintetében.
Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Hivatalos: Summer Drift önálló, Item Shop skin lesz

Szembe megy a Battle Pass rendszerrel az Epic Games.

Megvan az első csapat, aki 1500 profi map fölé jutott. Nem is kérdés, kik azok!

Összesen 11-en vannak túl 1000 mapon, jó ránézni ennyi klasszikus organizációra.

Két új elemmel bővült a Falcon Clan Set - Már elérhetők az Item Shopban!

Két új elemmel bővült a játék egyik legújabb szettje.

Nem töltenek be rendesen a textúrák? - A v9.01-ben jön a segítség!

Egy hibát már biztosan javítani fog a következő frissítés.

×