CSGO
RpK újra kórházban, ismét rosszabb a helyzet. Kitartást, Tank!
RpK újra kórházban, ismét rosszabb a helyzet. Kitartást, Tank!
2018 egyelőre nem RpK éve. NAGYON nem. Az első csapás rögtön januárban érte a francia játékost, fel kellett adnia a Majort. Három meccs után nem tudta vállalni a játékot, a mindent eldöntő 4. meccsen ki is esett nélküle a csapat. Összeszedett egy súlyos szövődményekkel járó tüdőgyulladást, végül műteni is kellett. A felépülés közepén aztán jött a következő pofon, az EnVyUs váratlanul kiszállt a CS:GO-ból. A játékosokat utcára tette, a Minoron egy ilyen mentális csapás után így esélyük sem volt. Lemaradtak a Majorról, szétszéledt a csapat, új szerződést pedig senki nem kapott. És a Major utáni forgatásokig (már ha lesznek egyáltalán) ez nem is nagyon változik majd. RpK tehát hiába küzdött nagyot, hogy újra formába kerüljön, az egészségügyi krízis után, ismét padlót fogott. A harmadik trauma pedig egy friss sztori, egészségi állapota ismét leromlott és újra kórházba került. A közösségi médiát ritkán használó játékos Snapchatre töltötte fel a kórházi kezelésről informáló posztot.
RpK is back in the hospital from r/GlobalOffensive
Az időzítés kifejezetten szerencsétlen, hiszen ahogy fentebb is írtuk, ha valamikor lesz esélye új csapatot találni magának, akkor a Major utáni forgatások hozhatják meg az áttörést. Simán kiszúrhatja egy nemzetközi lineup, vagy egy organizáció, aki új francia csapatot építene. Ha azonban nem hadra fogható, amikor eljön a döntés pillanata, simán lehet hogy fel sem merül majd a neve, a csapat nélküli francia játékosok listája ugyanis elég hosszú mostanában. Happy, NBK, apEX, kioShiMa, ScreaM, SIXER, hogy csak párat említsünk. Ennyi nehézség több évre is elég nagy teher, nem hogy 8 hónapba sűrítve. Kitartást kívánunk a francia Tanknak, és persze eredményes, mielőbbi felépülést!
Várunk vissza RpK!
Ajánljuk még
2800 feliratkozó
Feliratkozom
×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO