CSGO
Lépéshangok? Van akinek már ez is luxus, de LeEthOven77 süketen is meglövi az ACE-t
Lépéshangok? Van akinek már ez is luxus, de LeEthOven77 süketen is meglövi az ACE-t
Aki azért kattintott a videóra, hogy a világ legdurvább ACE körét lássa, az már be is zárhatja az oldalt. LeEthOven77 ugyanis egy teljesen mezei játékos, tökéletesen átlagos skillel. A névválasztás egyébként zseniális, Beethoven, a szintén süket zeneszerző úgy lett a világ egyik legismertebb komponistája, hogy normál esetben semmit nem hallott a zenéből, amit szerez. A zongora húrjaihoz erősített vasrúdra harapva, az arccsontokból a középfülbe vezetett rezgésekkel "hallgatta" a zenét. Vagyis megtalálta a módját, hogy ne kelljen feladni álmát, és zenét szerezhessen. Így lett Beethovenből tehát LeEthOven77, a klasszikus CS:GO szlenget is felhasználva.
"As a deaf guy, CS GO is the most challenging game for me, since I exclusively rely on visual cues."
Süketként a CS:GO az egyik legnehezebb játék, hiszen kizárólag a vizualitásra támaszkodhatok. - vallja a játék nehézségeiről a francia játékos. Egy csapattárs kereső posztból pedig arra is fény derült, hogy a Global Elite-től tényleg nagyon messze vagyunk, de bőven nem Silver Gameplay, amit látunk:
[EU] France Deaf GN2 looking to play Ranked from r/RecruitCS
A Gold Nova 2 a tökéletesen átlag player kategória, hiszen belőlük és Gold Nova 3-ból van a legtöbb a világon. Aki úgy érzi, szívesen játszana LeEthOven77 társaságában, a fenti posztban szereplő ID-n jelölheti és hívhatja baráti MM-re a francia srácok.
Hatalmas teljesítmény már ez is, amit eddig elért, további szép sikereket kívánunk neki és a hasonló cipőben járó minden játékosnak!
A dolog ráadásul megmutatta, hogy bár a legmagasabb szinten persze elengedhetetlenek a legapróbb hangok is a CS:GO-hoz, alacsonyabb szinten tökéletesen lehet boldogulni azok nélkül is!

Ajánljuk még
2800 feliratkozó
Feliratkozom
Olvastad már ezeket a cikkeket?

NBK bemutatja: Scout keringő lépcsőről, rossz pozícióból, mégis 4K-val a végén

Az új mouz lineup nem bírt a Vitality ötösével, ezúttal is ZywOo és NBK cipelték a csapatot.

Xyp9x elárulta, hogy csinálja: a lényeg az elszigetelés, az árnyékok és a hangok

Két klasszikus 1vX helyzetét is kielemezte, és elmesélte mi játszódott le benne, mire kell ilyenkor figyelni.

Újabb játékban tarol a hardveres ban, alig fél óra alatt tiltja ki az új accountokat

A fejlesztők már az elején tisztázták, az Apex Legends-ből nem lesz csalóparadicsom.

×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO