CSGO
VIDEÓ - 1v4, 27 frag, hibátlan nyitó frag százalék shox-tól, de mégsem ért semmit
VIDEÓ - 1v4, 27 frag, hibátlan nyitó frag százalék shox-tól, de mégsem ért semmit
Ismét sikerült egy game breaking bugra bukkanni, ezúttal a Sniper játékosok örülhetnek, elég hajmeresztő dolgokra lehetünk képesek, ha a hiba tudatában vagyunk. A glitch egyébként pofon egyszerű, egy tégla fal kell hozzá, valamint egy alap editálási képesség. Ha tégla falat rántunk magunk elé és készítünk a középső soron egy ablakot, akkor a tégla fal elemei között található réseken képesek leszünk keresztüllőni. Ahogyan az alábbi videóban is látni fogjátok, a fal tökéletes takarásba tud minket helyezni, míg mi könnyűszerrel lövöldözhetünk keresztül a téglák közötti réseken. https://www.youtube.com/watch?v=pBmhcIHkyqw Ezzel a probléma csak az, hogy összességében meggyengül a saját védelmünk, valamint visszafelé is elsülhet a dolog, így ha az ellenfelünk tisztában van az exploit működésével, mi is könnyedén az ellenfelünk prédájává tudunk válni. Az exploit elterjedése egyébként a TSM egyik játékosának, Daequannak köszönhető, aki élő közvetítés alatt mutatta be nézőinek a félelmetes játékhibát. Amint látható, a streamer kihasználta ellenfele ablak exploitját és ő maga lőtt  keresztül egy lyukon a Heavy Sniperrel. Normál esetben a lövésnek le kellett volna döntenie a falat, de ez esetben a golyó átvándorolt a téglák közötti résen, s az ellenfél fejébe fúródott. [video width="640" height="360" mp4="https://gamer.hu/wp-content/uploads/2018/09/pOqa.mp4"][/video] Az Epic Games mindig árgus szemmel figyeli a közösségi oldalakat és a nagyobb közvetítéseket, hogy időben ki tudják szűrni ezeket a hibákat és még a nagy globális elterjedésük előtt javítsák azokat. Ezúttal viszont ez az exploit átcsúszott a szűrőn, ám nagy valószínűséggel hamarosan megoldják a problémát. Egészen addig viszont érdemes figyelni a struktúrák felépítésére, nehogy megtréfáljanak minket egy ilyen húzással. Igazából a szóban forgó játékhibát bármelyik fegyverrel ki lehet használni, de a scope-pal rendelkező fegyverek, azaz a Scoped AR-ek, valamint a Sniperek azok, amelyek effektíven hasznosítják ezt a hibát a precíz lövések miatt.
Használjátok javatokra a hiba ismeretét!
 
Ajánljuk még
2800 feliratkozó
Feliratkozom
Olvastad már ezeket a cikkeket?

"Vegyétek már ki ezt a szart!" - Rengeteg panasz érkezik a Flare Gunokra

A Flare Gun heves indulatokat váltott ki a közösségen belül.

Season 8: a kalózok mellé kincskeresés illik. Random föld alatti ládákkal teremtenék meg a hangulatot

A következő szezon első beharangozó képe után már mindenki biztosra veszi a kalózos vonalat, folyamatosan születnek a velük kapcsolatos elméletek.

Pasha könnyeivel küszködve mutatta be a Major trófeát, GeT_RiGhT is vele sírt

Sajnos törvényszerű, hogy a legendás régi játékosok egyszer szögre akasszák az egeret, de akkor is szívszorító végig nézni.

PUBG Mítoszok - Tényleg minden esetben érdemes felrakni a másodlagos sightot?

A mítoszok, amelyek szájhagyomány útján terjednek.

×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO