HS
Kripp bepróbálkozott a hét zsarolásával, de nem jött be - megrázó képsorok következnek
zsolt-cseto - Zsolt Cseto - 7 hónapja
Címkék: Hearthstone post-format-video Fun Rövidfilm kripparrian
Kripp bepróbálkozott a hét zsarolásával, de nem jött be - megrázó képsorok következnek
Teljes egyensúly sosincs Az operátorok erőssége (no meg úgy általában a karaktereké bármilyen játékban) sosem lehet ugyanolyan, ezzel tisztában vagyunk. Nemrég egy nerf lehetőséget dobtunk be Clash kapcsán. https://gamer.hu/2018/09/10/rainbow-six-siege-clash-broken-elemzes-ubisoft-nerf-gamer/ Most egy buffot fogunk felvetni az egyik gyengébb támadó esetén: ő nem más, mint IQ. Persze nem tudjuk pontosan, hogy hol helyezkedik el jelenleg a karakter (biztos nincs tier 1 szinten), hisz csak erre a 3 hónapos táblázatra támaszkodhatunk:
forrás: /rainbow6.ubisoft.com
Az elgondolás jó A német operátor alap elképzelés szempontjából nem rossz: rengeteg olyan elektronikus eszköz van a játékban, melyek észlelése kulcsfontosságú (Kapkan EDD-je, Jäger ADS-e és hosszasan lehetne folytatni). Akkor mégis mi a gond vele? Buff lehetőségek A könnyebben kivitelezhető opció az lenne, hogy ha az Electronics Detector használható lenne az elsődleges fegyverével. Amúgy is nehezebb tájékozódni, ha elővettük az eszközt, jó lenne, ha nem kerülnénk fegyverhátrányba is.
Képtalálat a következőre: „iq rainbow six siege” youtube
Ennél nehezebben összehozható az egy komplett gadget rework lenne: kaphatna egy olyan drónt, amellyel ugyanúgy észlelhetjük az elektronikus tárgyakat, csak nem kéne veszélybe sodornia magunkat. Ha összehasonlítjuk Twitch drónjával, akkor nem mondhatnánk OP-nak: egyik kiiktatásra jó, másik alapos felfedezésre - ráadásul a jelenlegi kütyüvel szemben ez elpusztítható lenne.
Képtalálat a következőre: „drone rainbow six siege” forrás: Rainbow Six Wiki - Fandom
Jöhet még egy érdekes ötlet? Adnánk egy halk lézert az ED-hez (három lövéssel), mely csak elektronikus eszközökre hatna, így kilőhetnénk őket anélkül, hogy felhívnánk magunkra a figyelmet. Természetesen a három közül csak egyiket eszközölnénk a 38 éves támadónál, de valamelyikre (esetleg egy negyedikre) szüksége lenne - jelen formájában elég gyenge. Borító: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=851611452
Olvastad már ezeket a cikkeket?
×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO