PUBG
A PUBG közösség teljesen kiakadt az újonnan érkezett Supply System miatt
farkas-mate - Sn0w - Farkas Mate - 7 hónapja
Címkék: PUBG Info játékosok Közösség supply system felháborodtak supply supply rendszer
A PUBG közösség teljesen kiakadt az újonnan érkezett Supply System miatt
A 21. update-tel megérkezett a Supply System is, amelyről minden tudnivalót összefoglaltunk már nemrég. Ezzel a rendszerrel akarja a PUBG Corp. a hűséges játékosait jutalmazni. A Supply lényege, hogy minden szint után kapunk egy skint, ami lehet ideiglenes is, de akár örökre meg is maradhat. Jófej dolog, gondolnánk elsőre, hiszen idáig még nem volt ilyen, viszont a játékosok nagy részének ez így nem tetszik. Korábban gyakorlatilag semmit nem kaptunk a BP-n kívül azért, hogy játszottunk, na persze az élményen kívül, most viszont ezzel sem érik be egyesek. https://www.reddit.com/r/PUBATTLEGROUNDS/comments/9fafr1/thanks_pubg/ A játékosok azt állítják, hogy semmi szükség rá és teljesen felesleges az egész, mindenki csak a véglegesen megmaradó skinekre vágyik, ami érthető is, de ez a tipikus esete annak, amikor valaki a kisujját nyújtja. A reddit tele van a "Köszi a PUBG" és a "Szar az egész Supply System" témákkal, amihez még WackyJacky is társult.  A népszerű streamernek sem tetszik az új rendszer.
"Azt kell, hogy mondjam.. Ideiglenes cuccok? Ez úgy szar, ahogy van"
Ehhez társul még az is, hogy az XP-t sokszor hibásan számolja a játék és gyakran előfordul az, hogy mínuszba csap át a számláló. https://www.reddit.com/r/PUBATTLEGROUNDS/comments/9f6caf/i_think_my_survival_reward_well/ Miközben az Xbox játékosokat ilyen skinekkel jutalmazták: Mondjuk aki a PUBG-vel Xbox One-on ennyi bug mellett hajlandó volt játszani, attól én nem sajnálnám ezeket a skineket, az biztos. A PUBG Corp. egyelőre nem kommentálta az eseteket, de reméljük, hogy majd az első értelmes örökre megmaradó kapott skinnél lenyugodnak a kedélyek, hiszen gyakorlatilag mindezt ingyen adták a készítők.

Ezt láttad már?

 
×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO