Akciók
Egész hétvégén ingyen van a The Division - most MINDHÁROM platformon
zsolt-cseto - Zsolt Cseto - 7 hónapja
Címkék: the division ingyenes hétvége
Egész hétvégén ingyen van a The Division - most MINDHÁROM platformon
A múltkori Steam akció után most újból játékra invitálja a Ubisoft azokat, akiknek eddig még nem volt lehetőségük kipróbálni a The Divisiont: elindult az ingyenes hétvége, méghozzá ezúttal mindhárom platformon egyszerre. Az előttünk álló napokban tehát nemcsak a PC-sek, hanem a konzolosok is tehetnek egy próbát a nyitott világú, RPG-elemekkel teletűzdelt shooterrel, hiszen PS4-en és Xbox One-on is elérhető a free weekend.

Linkek: PC (Uplay szükséges) | PS4 | Xbox One

A jó hír az, hogy valójában egy hosszú hétvégéről van szó, hiszen mindhárom platformon hétfő este 19 óráig lesz kipróbálható a játék. Fontos, hogy az Underground, Survival és Last Stand kiegészítők nem érhetőek el az ingyenes verzióban, minden más azonban igen - ráadásul a mentés később továbbvihető, ha úgy döntesz, hogy megvásárolod a teljes játékot is. Utóbbira ráadásul most elég jó lehetőségek adódnak, hiszen a jövő hét közepéig masszív kedvezménnyel kapható a Division - PS4-en és Xbox One-on 70 százalékkal olcsóbban, a fenti linkekre kattintva nézhetitek meg az akciós ajánlatokat.
Kép: Ubisoft
Nem véletlen, hogy a kiadó ennyire nyomja mostanában az ingyenes hétvégéket és az akciókat, hiszen nagyban készül a folytatás, a The Division 2, amely március 15-én fog megjelenni, így abban bíznak, hogy az első rész után még többen fognak kedvet kapni hozzá. A mostani hétvége remek alkalom arra, hogy te is belekósolj!
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Szoboszlaival érkezhet a hét csapata! - TOTW 31 előrejelzés

Lezajlottak a hétvégi meccsek, mi pedig megnéztük, hogy mely játékosok voltak a legkiemelkedőbb.

LOLbox-image

Silverből van a legtöbb, de a játékosok csupán 11,5%-a kerül Gold fölé

Kigurultak a hivatalos solo queue adatok a világ játékosainak rank eloszlásáról.

Körvonalazódik a földalatti járatok rendszere?! - Dusty-ban valami igazán nagy dolog készül

Újabb ásatási területek érkeznek a pályára, valami igazán nagy dolgot készít elő az Epic Games.

×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO