CSGO
A Sky Sports lecsapott a Major közvetítésre, a CS:GO Európában is betámadja a legnagyobb sportcsatornát
A Sky Sports lecsapott a Major közvetítésre, a CS:GO Európában is betámadja a legnagyobb sportcsatornát
A FACEIT büszkén tudatta a világgal, hogy a londoni Major meghozta a Sky Sports kedvét a CS:GO közvetítésekhez, és partnerként beszállnak az esemény mellé. Ráadásul nem csak a meccseket, hanem exkluzív highlight műsort és egy "Road to the Major" dokumentumfilm sorozatot is közzé tesznek az esemény után. Ezzel a Turner TV-s közvetítései után, Európában is elindulhat egy hullám, melynek zászlóvivője a Sky Sports lehet. Georgie Faulkner, a Sky Sports Multi Sports részlegének vezetője így nyilatkozott a műsorról:
"A FACEIT Major a világ egyik legnagyobb esport eseménye, és örülünk, hogy a döntő éppen Londonban zajlik majd, egy teljesen új közönség előtt. Nem ismeretlen persze számunkra az esport világa, de a kompetitív CS:GO-ba most először kóstolhatunk bele. Alig várjuk, hogy belevághassunk! Telt házas közönség előtt játszanak majd a SEE Wembley Arénába lépő világsztárok, biztosak vagyunk benne, hogy a TV nézők is imádni fogják."
A tendencia tehát mostanra szépen begyűrűzött az európai TV-k világába is. A Sky Sports jelenléte a többi sportcsatornának is kedvet csinálhat a CS:GO közvetítésekhez. Főleg akkor, ha sikerül nagy felhajtást és jó nézettséget csinálni a Major meccseknek és műsoroknak.
Ajánljuk még
2800 feliratkozó
Feliratkozom
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Mi lesz ez ha nem a Borderlands 3?

Indulhat a Borderlands 3 hype!

A frissítésben elfelejtettek szólni pár fontos változtatásról - A PUBG Corp. reagált

Jobban hozzányúltak a hangrendszerhez, mint gondoltuk volna.

VIDEÓ - Ez még egy Silvertől is durva lenne! Flusha elkövette élete hibáját, rögtön kétszer is

A Cloud9 egyetlen körrel kapott csak ki a FaZe elleni rangadó első mapján, de ha őszinték akarunk lenni az is simán meglehetett volna.

×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO