LOL
Ez igen! - Erre a Camille skinre bármikor rávetnénk magunkat
aaron-igrici - Aaron Igrici - 7 hónapja
Címkék: League of Legends Gameplay league of legends Info skin Camille
Ez igen! - Erre a Camille skinre bármikor rávetnénk magunkat
Szerencsére a League of Legends-nek kifejezetten aktív, s legalább ennyire kreatív közössége van. Sokat hallani arról, hogy néhány károgó szerint a LoL felett eljárt az idő és ideje lehúznia a Riotnak a rolót, ám időről időre a közösség bebizonyítja, hogy erről szó sincs, a League of Legends él és virul! Nemcsak a felhasználók számában, vagy az esport közvetítések nézőiben lehet mérni egy közösség aktivitását, hanem a fórumokon történő anyagok pörgésével is. Ha egy közösségen belül folyamatosan érkeznek a kreatívabbnál kreatívabb ötletek, az azt jelenti, hogy az emberek igenis imádnak foglalkozni a játékkal és még szabadidejükben is azon törik magukat, hogy mégis hogyan lehetne még jobbá tenni kedvencüket. Az utóbbi idők legjobb közösségi ötletét Katya Cyannak köszönhetjük, aki kedvenc skin családját, a Blood Moon csapatot bővítette egy teljesen új taggal. Többek között Jhin, Evelynn, Talon és Diana is rendelkeznek Blood Moon kinézettel, ám Katya hiányolt playmaker karaktert a sorból, egészen pontosan Camille-t.
Blood Moon Camille - Katya Cyan
Katya nemcsak a modellt tervezte meg, ahogy a fenti képen is látható, még a képességanimációkat is Blood Moon tematikájúvá varázsolta. Meglepően jól illeszkedik a karakter egyébként ebbe a világba, a lábpengék fantasztikusak lettek, a démon maszk stílusa pedig telitalálat. Olyannyira jó lett a skin, hogy a LoL közösség már a Riot Games-t kéri arra, hogy vásárolják meg, s valósítsák meg az ötletet, többen insta buy kategóriába sorolják a Blood Moon Camille-t.         Volt akit lenyűgözött a skin részletessége, mások Katya felvételéért lobbiztak a fórumon, hogy a jövőben a Riot Games zászlaja alatt tervezzen a Blood Moon Camille minőségéhez hasonló kinézeteket, sőt olyan is volt, aki a szóban forgó Camille skinért akár a máját is odaadta volna... Egy biztos, az ilyen minőségű munkákért tényleg megéri harcolni, ki tudja, talán tényleg bevállalja a Riot és a jövőben megvásárolhatjuk magunknak Camille Blood Moon kiadását.

Olvastad már ezeket a cikkeket?
LOLbox-image

Újabb tank buffok a 9.7-ben - MapleNectar vázolta a Riot Games terveit

Vázolta a Riot Games a 9.7-es frissítés tervezett tartalmát.

Felkavarták a hazai PUBG állóvizét - Összeszólalkozott TheVRJani és omgezjonesy

Amikor azt hinnénk, hogy unalmas a hazai PUBG közösség, akkor Jonesy felkavarja az állóvizet.

Sony Xperia 10 nyereményjátékkal és magyar közvetítéssel jön a BLAST Pro Miami!

Erős mezőny és pazar show várható egy "kis" nyereményjátékkal fűszerezve!

Na ilyenkor mi van?! Ezért nem kapott Diamond Coint a Major MVP Magisk

Az új Coin rendszert még a profik is próbálják megszokni, de a döntősök igencsak furcsa helyzetben találták magukat.

×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO