Fortnite
Gyerekrajznak indult, mostanra követeli a közösség az Epic-től
aaron-igrici - Aaron Igrici - 7 hónapja
Címkék: Gameplay Info fortnite Közösség skin battle royale chicken koncepció outfit Trooper
Gyerekrajznak indult, mostanra követeli a közösség az Epic-től
Nemrégiben a Redditen megjelent egy poszt, amiben egy édesapa a Fortnite fejlesztőihez fordul kisfia kérésével. A bejegyzés címében leírtak alapján a 8 éves kisfiú már több hónapja rágta apukája fülét, hogy juttassa el terveit az Epic Games-hez, így az apuka úgy döntött, a Reddit lesz a legjobb és leggyorsabb út.  
For the last couple months my 8yr old has consistently asked me to submit this suggestion to Fortnite developers. So... There you go from r/FortNiteBR
A végeredmény pedig a legmerészebb álmaikat is felülmúlta! A Fortnite közösség egyenesen imádta ezt a kezdeményezést és többen azonnal elkezdték megtervezni a Chicken Troopert, igazodva a kisfiú vágyaihoz. Azóta is folyamatosan hömpölyög a fórum az újabbnál-újabb tervezetekkel, ez a felhajtás pedig idővel biztosan el fog jutni az Epic Games-hez is, ami fantasztikus, ugyanis ez volt a kisfiú vágya! Néhány közösségi terv a Chicken Trooper Outfithez:
Reddit
Reddit
Reddit
Fantasztikus ötletek születtek Chicken Trooper témán belül, s természetesen ezeket a szóban forgó kisfiú is mind láthatta. Az édesapa készített is egy hálálkodó posztot, amiben megörökítette a boldog kisfiát kedvenc terveivel a falon és az eredeti művel a kezében.
Reddit
Talán az apuka nem is tudja, hogy mennyire okos lépés volt mindez, ugyanis a Fortnite esetében a közösségnek talán a legnagyobb ereje van. Emlékezzünk csak vissza mennyi Reddit ötlet vált már valósággá a Fortnite történetében, a FAMAS, az almák, a gombák, a Grappler, - csak hogy néhányat említsünk -  ezek mind először a közösségi fórumon jelentek meg, s csak utána váltak valósággá. Vagy ott volt a Boogie Down verseny narancssárga pólós kisfiúja. A hivatalos versenyben nem ért el helyezést, a közösség mégis annyira imádta, hogy az lett az első tánc, ami végül megjelent a Fortnite világán belül. A neve pedig egyértelműen jelezte, hogy ezért a közösség harcolt meg, "Orange Justice", vagyis "Narancssárga Igazság" lett az Emote megnevezése.
Lehetséges tehát, hogy a jövőben az ölünkbe fog szakadni egy Chicken Trooper skin, ami szintén bebizonyítja majd, hogy nagy közösségi összefogásokat igazán értékeli az Epic Games.
 
Ajánljuk még
2800 feliratkozó
Feliratkozom
Olvastad már ezeket a cikkeket?

A profik nem fognak örülni: Úgy tűnik az új pályák is bekerülnek a map poolba

Nem biztos, hogy túl nagy sikert fognak aratni ezzel a döntéssel...

Ez nagyot fog szólni! - Megérkeztek a Premier League POTY jelöltjei

Hamarosan kiderül, ki lesz a Premier League legjobb játékosa idén. Íme a top 6!

Megérkezett a Ray Tracing támogatás a GTX-ekre is!

Mostantól bizonyos GTX-eken is élvezhetjük a Ray Tracinget.

FUN rovat: Serpenyővel döntötték el, hogy kié legyen a csirkevacsi

Nem ez volt a legneccesebb csata, de a felvétel könnyen mosolyt csal az arcokra.

Újabb hazai PUBG versenysorozat veszi kezdetét! - Elstartolt a ROG Komjuniti Csellendzs

A magyar PUBG játékosok ismét összemérhetik tudásukat!

×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO