HS
Top 10: minden idők egyik legjobb magyar Hearthstone eredményét hozta az augusztusi hónap
zsolt-cseto - Zsolt Cseto - 7 hónapja
Címkék: Hearthstone Esport exigo hearthstone ranked
Top 10: minden idők egyik legjobb magyar Hearthstone eredményét hozta az augusztusi hónap
Még ha egy kis csúszással is ugyan, de végre közzétette a Blizzard az augusztusi Hearthstone szezon hivatalos eredményeit, így végre láthatjuk, hogy ki az a 200 játékos, aki az élre verekedte magát az egyes régiókban a Ranked módban. A jó hír az, hogy ezúttal magyar vonatkozása is van a hírnek, a hónap legjobb hazai eredményét elérő exigo ugyanis még a tőle megszokottnál is erősebb hónapon van túl: a hatodik helyen zárta a szezont az európai szerveren. Vannak nagyon jó ladder játékosaink, de ennyire előkelő pozícióban ritkán látunk magyar Hearthstone-ost - jár a gratuláció a magyar Hearthstone Global Games-válogatott kapitányának!
Kép: Blizzard
Exigo így a lehető legjobban indította az idei Hearthstone Championship Tour-évad harmadik szakaszát (ez augusztustól novemberig tart), hiszen az előkelő helyezésért 15 HCT-pontot tehet zsebre - ennél többet (16-ot) csak az első helyezett Elfandor kap a ladder eredményért. Ezzel már most jelentősen megnőtt az esélye annak, hogy meglegyen a megfelelő mennyiségű pontja a következő vb-selejtezőre. A legutóbbi kvalifikációs versenyre, a két héttel ezelőtt tartott Europe Fall Playoffs tornára sajnos egy magyar Hearthstone-os sem tudta kivívni a bejutást. Reméljük azonban, hogy a következő selejtezőn már hazai játékosnak is szurkolhatunk majd - például exigónak, ha hasonlóan erős eredményeket szállít a következő hónapokban is.
Ajánljuk még
2800 feliratkozó
Feliratkozom
Olvastad már ezeket a cikkeket?
×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO