CSGO
Shox csalt vagy csak különös véletlen? - Már megint aimmal gyanúsítják a játékost
farkas-mate - Sn0w - Farkas Mate - 7 hónapja
Címkék: Counter Strike post-format-video Gameplay major cheat aim shox csalt tiszta tiszta vagy cheat
Shox csalt vagy csak különös véletlen? - Már megint aimmal gyanúsítják a játékost
Az elmúlt félévben a szokásosnál jóval többet írtunk távozókról, már ami a Hearthstone-t fejlesztő Blizzard-stúdiót (Team 5) illeti, ami nem véletlen, Ben Brode áprilisi búcsúja ugyanis kisebb lavinát indított el. Azóta több fontos tagja is elköszönt a fejlesztőcsapatnak, akik ráadásul mind a volt direktor után mentek, hogy megalapítsák saját játékfejlesztő stúdiójukat, a Second Dinnert, ahol már dolgoznak is az első titkos projektjükön. Most újabb távozóról tudunk beszámolni, Dan Emmons ugyanis a napokban szintén bejelentette, hogy elköszönt a Blizzardtól. Emmons elsősorban a Tavern Brawlokon, illetve az élő eventeken dolgozott, új munkahelye pedig a Riot Games lesz, ahol a League of Legends-hez fog hősöket tervezni - vagyis a többiekkel ellentétben ő nem követte a volt főnökét. A dizájner így üzent a Twitteren:
"Nos, itt az idő a bejelentésre. Holnaptól elkezdek dolgozni a Riot Games-nél, Champion dizájner leszek a LoL-hoz. A legjobbakat a Blizzardos családomnak, hiányozni fogtok."
Továbbra is nagy tehát a sürgés-forgás a Hearthstone-csapatnál, ennek kapcsán pedig csak remélni tudjuk, hogy nem lesznek érezhető hatásai, már ami az új tartalmakat illeti. Az mindenesetre több mint nyugtalanító, hogy lassan fél évvel Ben Brode távozása után még mindig nem sikerült megtalálni az új Game Directort - legalábbis hivatalos bejelentés mind ez idáig nem történt a Blizzard részéről.
Ajánljuk még
2800 feliratkozó
Feliratkozom
Olvastad már ezeket a cikkeket?
×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO