CSGO
Több angol, mint svéd? Több magyar, mint francia vagy lengyel? Teljes káosz a Major Legendák között
Több angol, mint svéd? Több magyar, mint francia vagy lengyel? Teljes káosz a Major Legendák között
A CS:GO eddigi több éves hagyományai után mostanra szép lassan kezdtek kirajzolódni a legerősebb nemzetek körvonalai. A svédek számos rekordot és Major győzelmet szállítottak országuknak, de többször felértek a Major csúcsára a franciák is. A mostani Majoron azonban ezek az országok hirtelen úgy eltűntek, mintha sosem CS:GO-ztak volna az ottaniak.
A Major Legendáig jutó 1 svéd, 0 lengyel és 0 francia játékos teljesen érthetetlen.
  • Dánia és az USA győzelme nem meglepő, utánuk az ukránok és a brazilok is megszokottnak mondhatóak.
  • Jönnek viszont a kanadai játékosok, akik közül eddig egy-két player emelkedett csak ki, most azonban majdnem egy egész csapatnyi.
  • Újoncok is vannak persze: jordán, angol vagy éppen török Legenda ritkán fordul meg a Majoron.
Az oroszok, svédek és franciák viszont durván visszaestek. Januárban orosz játékosból 6, svédból szintén 6, franciából pedig 4 rohangált a pályán. Az akkori összesen 16 játékos mostanra 3 maradt. Ez a statisztika is azt mutatja, az egy nemzetiségű csapatoknak lehet, hogy leáldozóban van. A jövő a stílusok és nemzetiségek mixelésének kedvez. A mostani Major Legendák közül egyedül az Astralis mondhatja el magáról, hogy mind az öten ugyanabból az országból származnak. Emellett három olyan Legendás csapat van, ahol két különböző nemzetiségből áll a csapat (mibr, Na'Vi, BIG). Két olyan együttes, ahol három ország játékosai fogtak össze (Team Liquid, copLexity). Illetve egy-egy olyan csapat is bejutott a Legendák közé ahol négy (HellRaisers) vagy éppen öt (FaZe) különböző nemzetiség talált egymásra.
Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?
×