PUBG
Hyp - Újabb ázsiai PUBG klón, készülhetnek a PUBG Corp. jogászai?
arpad-kondor - Arpi - 9 hónapja
Címkék: PUBG Gaming Újdonság pubg klón hyp netease
Hyp - Újabb ázsiai PUBG klón, készülhetnek a PUBG Corp. jogászai?
A Rules of Survival és Knives Out után a Netease ismét egy újabb BR stílusú PC játékot mutatott be. Remélhetőleg nem fog megismétlődni az áprilisi eset, amikor a PUBG Corp. beperelte a céget az elképesztő mértékű pályamásolás és kifejezéshasználat (Winner Winner Chicken Dinner) miatt. Markov egyből le is tesztelte a játékot és egy részletes beszámolót írt a TheVR fórumára, nézzük is!

Mi is az a Hyp/Knives Out Plus?

https://www.youtube.com/watch?v=gYHrHhYiSfg
A játék ázsiai neve “荒野行动Plus”, angolra lefordítva Wilderness Action, de telepítésnél “Hyp” néven települ. (Közben kiderült, hogy Knives Out Plus néven is fut a játék). A NetEase Games a kiadó, aki telefonra csinálta a Knives Out-ot és a Rules of Survival-t, most PC-re szeretnének egy játszható battle royale-t készíteni az eddigi tapasztalatok alapján. A játék igazából a PUBG Mobile és a PUBG PC között van, de inkább a mobile-os verzióhoz hasonlít jelenleg, viszont rengeteg plusz dolog van benne. Például a többszemélyes helikopter, Rocket Launcher, Grenade Launcher, infravörös kamera, mozgásérzékelő, lerakható fedezék, riot shield, fára felmászás, inventoryban megtartható melee eszközök, c4, mine, kocsin gépfegyver, jármű repair eszköz, távcső, radar amivel láthatjuk az ellenségeket stb. Plusz megtalálható a mobile játékoknál megszokott aktivitást jutalmazó reward rendszerek. Solo, Duo, Squad ugyanúgy van benne. Fegyver és Autó Skinek is.

Perkek

A játékban vannak “Perkek” is amikkel gyorsabban tárazhatunk, messzebbről meghallhatjuk az ellenségünket, két pisztolyunk lehet egyszerre, több stamina, több armor, élet, nagyobb férőhely stb.

A fegyverek

A játékban jelenleg a következő fegyvereket találhatjuk meg: AR: AK-47, M4A1, SCAR-L, G3A3, QBZ-95 SMG: MP5, UZI, MK5, P90C Sniper: AWM, M24, Kar98, SKS, S-TRG, SVD Shotgun: M860, SK12 stb. Pisztoly: P9, Sawed Off stb. LMG: M249, QBZ-95 nagyobb táras, támaszos változata

Regisztráció, letöltés, telepítés:

  • Nyisd meg a regisztrációs oldalt ITT
  • Töltsd ki a regisztrációs űrlapot így:
  • Töltsd le a játékot INNEN:
  • Telepítsd fel, indítsd el, várd meg amíg frissít a kliens, indítod, bejelentkezel.
  • Jobb oldalt alul van a Ready gomb.
Köszönjük Markovnak a hasznos magyar leírást és segédletet! Ti kipróbáljátok?

Olvastad már ezeket a cikkeket?
×