HS
BM után kínos vereség: valaki tanítsa már meg Toastnak a deck tracker használatát
zsolt-cseto - Zsolt Cseto - 8 hónapja
Címkék: Hearthstone post-format-video Fun disguisedtoast
BM után kínos vereség: valaki tanítsa már meg Toastnak a deck tracker használatát
Tavaly minden esélye megvolt az ukrán válogatottnak elhozni a WESG fődíját Kínából. Betonkemény ötösük volt, az európai selejtezőt simán megnyerték. Aztán jött a fordulat, amikor s1mple óvodás módjára bedurcizott, és nem utazott el a döntőre. Miatta pedig az egész ukrán válogatott lemaradt a tornáról, amit minden idők legdurvább pénzdíjával rendeztek meg. Így esélyek ide vagy oda, végül semmi nem lett a dologból.
Idén azonban újra megkapta a csapattársaktól a bizalmat, ismét ott lesz az ukrán válogatottban.
A szabályokat már biztosan mindenki ismeri, a WESG egyfajta világbajnokság a CS:GO mezőnyön belül, vagyis az országok válogatottjai indulhatnak rajta. Minden országból akár több is, de csak azonos nemzetiségből származók alkothatnak egy csapatot. Tavaly a Zeus, Edward, bondik, s1mple és markeloff ötössel vágtak neki a WESG-nek az ukránok. Azóta markeloff kb inaktív státuszba vonult, így helyen most cserélnie kellett a csapatnak. Markeloff helyett tehát ANGE1 az új ötödik idén, ami már csak a szerepek szerint is jót tehet a csapatnak. Egy support helyett ugyanis kapott végre a csapat egy irányítani is képes vad entry fraggert. Eddig ugyanis Zeus irányított egyedül, s1mple AWP-zett és entry-zett, és volt mellettük 3 support. Most azonban lett végre egy entry, aki kör közben be tud segíteni a hívásokba, a maradék két support pedig bőven elég lesz s1mple és ANGE1 mögött. Valamint az összeszokottságnak is jót tesz majd, hogy a tavalyi 3 csapat helyett most csak 2 együttesből érkeznek játékosok.
ANGE1 és bondik kiforrott kapcsolata sokat érhet a kritikus szituációkban. Amellett ugye, hogy Zeus, s1mple és Edward is egy csapatban nyomják mindennap.
Ajánljuk még
×