PUBG
Újabb szög a PUBG koporsójába? - Már WackyJacky is makrózásra buzdít
farkas-mate - Sn0w - Farkas Mate - 8 hónapja
Címkék: PUBG shroud Info wackyjacky makró makrózás
Újabb szög a PUBG koporsójába? - Már WackyJacky is makrózásra buzdít
Nevezhetjük tisztességtelen előnynek a makrót, bár a mai egerekkel szinte bármiféle probléma nélkül megtehetünk akármit. Sokan kritizálták már a PUBG Corp.-ot amiatt, mert nem igazán tesznek semmit az ügy érdekében. Ami pedig még inkább bicskanyitogató, az pedig hogy a streamerek is gyakorta használják a makrókat. Jó példa erre shroud, aki sokak szerint előszeretettel nyúl a makróhoz, ha egy SLR vagy M16 kerül a kezei közé. https://www.youtube.com/watch?v=lCwX4B2apkc Most pedig az oktatóvideóiról ismert WackyJacky beszélt arról a legújabb videójában, hogy hogyan lehet az M16 burstjét a legoptimálisabban használni. A végeredménynek az jött ki, hogy másodpercenként 3,7-szer kell kattintanunk az egerünkkel, ha a lehető leggyorsabban akarunk tüzelni a fegyverrel.
Az M16A4 recoilja / Forrás: WackyJacky
Jogos a kérdés, hogy hogy a pékbe kattintsunk 3,7-et másodpercenként és hogyan lehet ezt tökéletesen kivitelezni. A videóban a rejtett utalásoknak köszönhetően hamar kapcsolni fogunk, hogy itt bizony a makró használatára buzdít a készítő.

Jár bármi következménnyel a makró használata?

Nyilván sokatokban felmerült már a kérdés, hogy most tényleg osztogatják-e a banokat a makrók miatt. Sajnos a tapasztalat azt mutatja, hogy egyáltalán nem jellemző, szinte embert nem láttunk még emiatt panaszkodni és többek között a streamerek is nyilvánvalóan használják. Persze teljesen nyíltan senki sem buzdított még arra, hogy makrózzunk, semmi gond nem lehet belőle, mert elvileg büntet érte a PUBG Corp. Kár hogy a gyakorlat teljesen mást mutat. WackyJacky kérdéses videóját pedig itt találjátok: https://www.youtube.com/watch?v=sUTZql5hJq0&feature=youtu.be
×