PUBG
Shroud szerint az új rangrendszer értelmetlen
farkas-mate - Sn0w - Farkas Mate - 8 hónapja
Címkék: PUBG post-format-video shroud Info
Shroud szerint az új rangrendszer értelmetlen
A Blizzard néhány héttel ezelőtt a Hearthstone kapcsán elmondta, hogy egyelőre nem terveznek balansz változásokat. Úgy tűnik azonban, hogy a készítők a negatív reakciók - meg nyilvánvalóan a metára vonatkozó statisztikák - alapján meggondolták magukat.
Bejelentették, hogy hamarosan jönnek az újabb nerfek.
Konkrétumokkal egyelőre nem tudunk sajnos szolgálni: annyi a biztos, hogy október 15-én, hétfőn számíthatunk a bejelentésre. Az időzítés nem véletlen: most hétvégén rendezik a negyedéves vb-selejtezőket, így addig nem akartak belenyúlni a metába a fejlesztők.

Mi változhat?

Egyelőre legfeljebb csak találgatni tudunk, hiszen a Blizzard nem árult el semmit. Az egyik legfőbb esélyes, ha változtatásról van szó a Giggling Inventor, hiszen a Hearthstone jelenlegi legnépszerűbb lapjáról beszélünk, ami a paklik több mint egyharmadában szerepel. Elsősorban egy védekező kártya, de ettől még aggasztóan magas ez az arány - pláne úgy, hogy egyes deckek támadó jelleggel is tudják használni (pl. Quest Rogue, Token Druid). Ha már felmerült a Quest Rogue: jókora esély van a The Caverns Below harmadik gyengítésére is. A matchupokat tekintve a Hearthstone történetének egyik leginkább polarizált deckjéről van szó, ennek köszönhető az is, hogy a Quest túlélt már két nerfet is. Ha a Blizzard harmadszor is lecsap rá, akkor jó eséllyel azzal a céllal fogja ezt megtenni, hogy végleg kiirtsa a paklit a metából. A fentiek mellett elképzelhető, hogy a Druid is számíthat valamiféle gyengítésre, itt azonban nehéz egyértelmű "esélyest" kijelölni, hiszen nagyon sok erős lapja van a class-nak. Néhány napon belül okosabbak leszünk!
×