HS
Legendfigyelő: zridex 77% győzelmi aránnyal mászta meg a létrát
zsolt-cseto - Zsolt Cseto - 8 hónapja
Címkék: Hearthstone rogue Karrier zridex quest rogue
Legendfigyelő: zridex 77% győzelmi aránnyal mászta meg a létrát
Az elmúlt időszak egyik legsikeresebb magyar Hearthstone-osa, zridex sorra szállítja a kiemelkedő ladder-eredményeket, és bár saját elmondása szerint mostanában nem jutott túl sok ideje a játékra, azt a keveset azért megpróbálta a lehető leghasznosabban eltölteni. Ezt bizonyítja a Zylex Esports játékosának friss bejegyzése is, melyből kiderül, hogy nagyon simán, kevesebb mint 40 meccs alatt mászott el Top 100 Legendig Rank 4-ről indulva. Sőt, tegnap este még a Top 10-ig is eljutott: 61 meccsből 47-et megnyert a Quest Rogue paklival, a 77%-os győzelmi arány jutalma pedig egy #9 Legend helyezés volt. Íme az általa használt lista:
zridex Quest Rogue paklija
A jelenlegi Quest Rogue paklik összetételében egészen minimális különbségeket találni csupán, hiszen mostanra elég jól sikerül optimalizálnia a decket a profi közösségnek. A nem feltétlenül nyilvánvaló választásokat illetően talán azt lehet kiemelni, hogy nincs Stonetusk Boar, van viszont Lab Recruiter, mely a Zola the Gorgonhoz hasonlóan végtelen értéket tud biztosítani számunkra, amikor már Valeera the Hollow "fázisban" vagyunk (önmagát bekeverve a Shadow Reflectionnel), így immáron a fatigue-től sem kell tartani. Zridex példája jól mutatja, hogy a top játékosok kevés szabadidő mellett is képesek nagyot alkotni - persze nem árt ehhez egy erős pakli sem.
"A magánéleti dolgaim miatt nem tudok rendszeresen játszani, de amikor eljutok odáig, akkor mindig odafigyelek arra, hogy jó deckekkel játsszak."
Reméljük, hogy a magyar játékosnak lesz kellő ideje és energiája (na meg persze némi szerencséje is) ahhoz, hogy a hónap végén is megtartsa a remek ladder helyezést!
Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?
×