Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
LOL
Kína teljes LoL-lázban ég - Nézőcsúcsot döntött az Invictus Gaming alázása
Kína teljes LoL-lázban ég - Nézőcsúcsot döntött az Invictus Gaming alázása
A 2017-es Worlds alatt mindenki eldobta az agyát az SKT RNG meccsen látott nézői csúcstól. A LoL VB története során először fordult elő, hogy egy meccset összesen 100 millió ember nézzen egyszerre!
A 2018-as World azonban úgy mosta el a tavalyi rekordot, mintha ott sem lett volna.
A siker titka egyszerű volt, csupán két fontos lépés kellett hozzá. Végy egy kínai nézők számára közeli helyszínt, hogy ne legyen időeltolódás. Imádkozz, hogy a kínai csapatok jó formában érkezzenek. 2018-ban mindkettőt sikerült megugrani, hiszen a koreai helyszín szinte a szomszédban van, és a csoportkör 3 kínai csapatából mindenki playoffba jutott. Ennek köszönhetően már a csoportmeccsek is brutális nézettségre tettek szert, az RNG vs. tavalyi győztes Gen.G rangadót 130 millióan nézték, ami új rekord lett a VB történetében.
Az Invictus Gaming vs. G2 azonban még ezt is simán lenyomta!
A 2018-as Worlds első elődöntője amilyen sima volt a pályán, annyira kemény volt a számok nyelvén. Kínai nézők nélkül az 1 millió egyidejű nézőt is alig érte el a meccs. A kínai fanokkal kiegészülve viszont közel 150 millióan izgultak a képernyők előtt! A fnatic vs. C9 elődöntő szinte biztosan nem dönti meg ezt a csúcsot, de még így is lehet rekorder. A kínai nézők nélküli rekord a tavalyi döntő tartja 2 millió nézővel. A vasárnap zajló EU vs. NA rangadó simán megdöntheti ezt a számot.

Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Fortnite Battle Royale röpdolgozat - Mennyire ismered a játék fegyvereit?

Ugyan itt a tanév vége, ez nem jelenti azt, hogy el kell hanyagolni a tudást.

A PUBG Corp. megerősítette: Nerfelték az UMP-t és buffolták a Vectort

A karbantartást követően a PUBG Corp. közleményben jelezte a játékosoknak, hogy a 27. update-ben nem csupán a lőszertípuson változtattak.

×