PUBG
"Nem kell ide PUBG 2.0 - Elbasztuk, de itt leszünk még 10 évig"
farkas-mate - Sn0w - Farkas Mate - 6 hónapja
Címkék: PUBG post-format-video Info pubg corp poopiequeen 10 év pubg 2.0
"Nem kell ide PUBG 2.0 - Elbasztuk, de itt leszünk még 10 évig"
Egyedül mi, európaiak kapunk egy nagyobb szeletet a Clash tortából, a Riot Games ugyanis az összes szerverre visszatolja majd a korábban komoly problémákkal küszködő játékmódot, ám a legtöbb helyen csak egy nap erejéig. A Clash a League of Legends leginkább várt játékmódja, ami gyakorlatilag egy kliensbe épített kuparendszert foglal magába. A csapatok hivatalos csapatnevekkel, logókkal és játékospiaccal tehetik még színesebbé a játékélményt, s persze értékes nyereményekkel gazdagodhatnak. Mondjuk mindez eddig csak papíron működött, ugyanis lehet, hogy a leginkább várt játékmód, de ezzel együtt a legproblémásabb is.
Riot Games
Egyszer már volt hivatalos megjelenése a Clash-nek, ám az egy hatalmas káosszal végződött. Lényegében az összes egyéb játékmódot megborította a Clash, a Riot igyekezett kompenzálni a játékosokat, ám az elvesztegetett időt és energiát nehéz visszaszolgáltatni. A történetben pedig az a legröhejesebb, hogy mindezt kétszer is eljátszotta a kiadó, így a közösség már inkább mumusként tekint a kuparendszerre, mint hatalmas lehetőségre. A Riot Games viszont köti az ebet a karóhoz, több hónapos fejlesztgetés után újból nekiszaladhatunk egy tesztidőszaknak, ezúttal globálisan. A játék összes szervere kapott egy egy napos próbaidőszakot, közülük kivétel Európa, a két nagyobb európai szerver ugyanis egyből két napos tesztidőszakot kapott.   November 3-án és 4-én tehát nekiugorhatunk újból a Clash-nek barátainkkal, nagyban reménykedve, hogy ezúttal minden flottul megy majd. A fent látható idősávokat Riot Draggles felcserélte, EUNE magyar idő szerint este 19:00-kor kezd, míg EUW 20:00-kor.  
Félve várjuk a hétvégét, bár bízunk benne, hogy ennyi idő után már sikerült stabilizálni a Clash-t és végre kiélvezhetjük a játékmód adta lehetőségeket!

Olvastad már ezeket a cikkeket?

Váratlan igazolás! A FaZe a korábbi Virtus.pro legendát újítaná be ötödiknek

Neo a FaZe-es srácokkal gyakorolt, talán nem véletlen.

LOLbox-image

Zac visszakapja a régi ultiját a 9.11-es frissítéssel

Hamarosan visszatér a jó öreg pattogógép.

Új fegyver, új Pass - Megérkezett a PUBG Mobile 7. szezonja!

A Tencent jó ideig titokzatos volt a PUBG Mobile új szezonját illetően, de a mai napon lerántották a leplet az újdonságokról.

×