Gaming
Magic Archer: a játék egyik legnépszerűtlenebb és leggyengébb lapját nerfelték - Kiderült mi az oka
Magic Archer: a játék egyik legnépszerűtlenebb és leggyengébb lapját nerfelték - Kiderült mi az oka
Bő 2 napja éles a novemberi frissítés - ennek kapcsán foglalkoztunk már korábban egy kicsit a lapokkal: https://gamer.hu/2018/11/05/clash-royale-supercell-novemberi-patch-elemzes-interakciok-orange-juice-gaming-gamer/ Most egy kártyán lesz a hangsúly, ez pedig a Magic Archer. Az íjász első lövése jelentősen lassabb lett. Hogy miért érdekes ez?
Mert a Magic Archer már így is a játék egyik legnépszerűtlenebb és leggyengébb lapja volt.
A Statsroyale oldalán már látszik is a csökkenő tendencia mindkét statisztika terén: Pont emiatt a közösség értetlenül áll a dolog előtt - mennek is a mémek Redditen: "Amikor alaposan meggyengítenek, és senki se használ többé. Jelenlegi cél: túlélés". Van aki egészen odáig megy, hogy szerinte a kutya nem fogja használni a lapot. Szerencsére a Supercell reagált: Profi szinten, a Clash Royale League-ben a Magic Archer volt az egyik legjátszottabb lap, ráadásul folyamatosan emelkedett a győzelmi rátája, egészen 58%-ig. A profik visszajelzése az volt, hogy a gyors első támadás miatt lehetetlen counterelni. Megfordult a fejükben, hogy lassítsák a támadási sebességét, de az túlzásnak tűnt. Hozzáteszik, hogy ha túlzásba estek, akkor visszavonják a nerf egy részét.

Saját véleményem, hogy ha egy kis bónusz életponttal kompenzálnák a decemberi frissítésben, akkor mindenki elégedett lenne - így jogosan szomorúak jelenleg a Magic Archer fanok.

Borító: ign.com
Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?
×