Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
Fortnite
Menthető és megosztható közösségi pályák?! - Jöhetnek!
Menthető és megosztható közösségi pályák?! - Jöhetnek!
Mondhatunk bármit, a Fortnite a sajátos építkezős mechanikája miatt vált igazán sikeres Battle Royale címmé. Ezt az Epic Games is jól tudja, nem hiába szenvedtek meg a fejlesztők a Playground mód elkészítésével. Sokan csak "lövöldözős Minecraftnak" csúfolják emiatt a játékot, ám véleményünk szerint ezzel semmi probléma nincs, adva van ugyanis egy olyan játék, ami kielégíti mind a PvE, mind a PvP, mind pedig a kreatív játékok kedvelőit. A Playground mód viszont, amellett, hogy időről időre kap egy-egy sajátos újítást, körülbelül csak van a levegőben. Amikor megjelent a játékmód, akkor a gyakorolni vágyó játékosok ezrei lerobbantották a szervereket, ám a "hype" azóta rendesen leült, már nem túl sokan ülnek le a Playground elé a közösségi tagok. Ez pedig nem azért van, mert nem akarnak az emberek szórakozni, egyszerűen csak az a baj ezzel, hogy a játékosok által készített építmények eltűnnek az éterben. Ezt kiküszöbölendő, egy Reddit felhasználó elkészített egy tervezetet, amiben a Playground kreálmányunkat elmenthetjük, sőt meg is oszthatjuk más Fortnite játékosokkal.
Reddit
Ezzel gyakorlatilag leküzdhető lehetne a Playground mód adta 1 órás keret, minden egyes újratöltéskor visszatölthetnénk a korábbi állásunk és folytathatnánk az építményeink tökéletesítését, bővítését. Szinte biztos, hogy több új játékost is szerezhetne ezzel a Fortnite, akiket éppen a kreatív kategóriából csábíthatná maga mellé az Epic Games.
Nagy valószínűséggel sajnos ebből semmi sem lesz a jövőben, bár bízunk abban, hogy ez a tervezet abba a kategóriába fog tartozni, amelyet megfontol az Epic és valamilyen módon meg is valósít.
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Epic Games: "Nem lesz külön kompetitív meta a Fortnite-ban"

Egy AMA keretein belül robbantotta le a reményeket a kiadó.

LOLbox-image

Mi alapján és hogyan sebződünk a TFT-ben? - Íme egy táblázat, ami segít megérteni!

Minél több ideje játszunk, annál több sebzést szenvedünk el.

Véletlenül kiszivárgott: Terminator DLC következhet a Mortal Kombat 11-be

Az egészet egy túl korán indított Google kampány buktatta le.

Steam figyelő: Megtörtént, a CS:GO végre lehagyta a PUBG-t

A Dota 2 hónapok óta veretlen és ez júniusban sem volt másképp, ezúttal sem tudták megszorongatni a királyt.

×