Fortnite
Menthető és megosztható közösségi pályák?! - Jöhetnek!
aaron-igrici - Cloud - 7 hónapja
Címkék: Egyéb Gameplay Fun Info fortnite map battle royale epic games Playground
Menthető és megosztható közösségi pályák?! - Jöhetnek!
Mondhatunk bármit, a Fortnite a sajátos építkezős mechanikája miatt vált igazán sikeres Battle Royale címmé. Ezt az Epic Games is jól tudja, nem hiába szenvedtek meg a fejlesztők a Playground mód elkészítésével. Sokan csak "lövöldözős Minecraftnak" csúfolják emiatt a játékot, ám véleményünk szerint ezzel semmi probléma nincs, adva van ugyanis egy olyan játék, ami kielégíti mind a PvE, mind a PvP, mind pedig a kreatív játékok kedvelőit. A Playground mód viszont, amellett, hogy időről időre kap egy-egy sajátos újítást, körülbelül csak van a levegőben. Amikor megjelent a játékmód, akkor a gyakorolni vágyó játékosok ezrei lerobbantották a szervereket, ám a "hype" azóta rendesen leült, már nem túl sokan ülnek le a Playground elé a közösségi tagok. Ez pedig nem azért van, mert nem akarnak az emberek szórakozni, egyszerűen csak az a baj ezzel, hogy a játékosok által készített építmények eltűnnek az éterben. Ezt kiküszöbölendő, egy Reddit felhasználó elkészített egy tervezetet, amiben a Playground kreálmányunkat elmenthetjük, sőt meg is oszthatjuk más Fortnite játékosokkal.
Reddit
Ezzel gyakorlatilag leküzdhető lehetne a Playground mód adta 1 órás keret, minden egyes újratöltéskor visszatölthetnénk a korábbi állásunk és folytathatnánk az építményeink tökéletesítését, bővítését. Szinte biztos, hogy több új játékost is szerezhetne ezzel a Fortnite, akiket éppen a kreatív kategóriából csábíthatná maga mellé az Epic Games.
Nagy valószínűséggel sajnos ebből semmi sem lesz a jövőben, bár bízunk abban, hogy ez a tervezet abba a kategóriába fog tartozni, amelyet megfontol az Epic és valamilyen módon meg is valósít.
×