Fortnite
Ez a szett igazán "OG"! - Íme a legritkább Item Shop elemek listája
aaron-igrici - Cloud - Igrici Áron - 6 hónapja
Címkék: Gameplay Info Statisztika fortnite skin battle royale epic games Ritka Recon Expert
Ez a szett igazán "OG"! - Íme a legritkább Item Shop elemek listája
Mostanában már a Fortnite közösség azon pörög, hogy az Epic Games sorra lövi le a ritkábbnál ritkább tartalmakat, csak azért, hogy a tárgyak "hírnevéből" pénzt szerezzenek. Ez történt sokak szerint a Red Knight, a Power Chord, valamint a Skull Trooper esetében is, ám amire nem figyel a közösség az az, hogy a Ghoul Troopert viszont nem emelte vissza az Item Shopba a kiadó, így az megmaradt a régi motorosoknak. Sok híres, igazán ritka Item Shop tartalomról lehet hallani, ám azt kevesen tudják, hogy melyek a legeslegritkább elemek, amelyek valaha megjelentek a játék boltjában. Lássuk melyek azok a tárgyak kategóriánként, melyek a legrégebb óta nem kerültek be egyik Item Shop ciklusba sem.

Outfit

Recon Expert - Epic Games
Az outfit kategóriát egyértelműen a Recon Expert nyeri, amely lassan már egy teljes éve nem volt megvásárolható a boltban. Jelenleg 362 napja volt utoljára az Item Shopban a skin, kíváncsiak vagyunk, hogy az évfordulón meghúzza-e a váratlant a kiadó és újból elérhető lesz-e a skin.

Glider

Mako - Epic Games
A játékleghíresebb, s egyben legritkább Glidere a Mako, már több mint 300 napja nem volt megtalálható a játékon belüli boltban, s nagyon úgy néz ki, hogy már nem is lesz. Aki birtokolja ezt az igazán "OG" glider skint, annak meglehetősen értékes a felhasználója.

Harvesting Tool

You Shouldn't Have - Epic Games
Ugyan még nincsen szezonja, de jelenleg torony magasan a legritkább pickaxe skin a játékban a "You Shouldn't Have". Tekintve, hogy a közösség nagyja kedveli ezt a skint és hamarosan érkezik a karácsonyi szezon, valószínűleg az Epic Games újból elérhetővé fogja tenni a szóban forgó tárgyat, ám egészen addig ez lesz a legritkább pickaxe skin a játékban. Több mint 280 napja nem volt már az Item Shopban.

Emote

Finger Guns - Epic Games
Az Emote-ok "fiatalabbak", mint a fent említett többi kategória, ám itt is van egy olyan tárgy, ami lassan már 180 napja nem volt megvásárolható. Ez pedig nem más, mint a Finger Guns, a játék legritkább Emote-ja.
Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?

EZ4ENCE, a BLAST Pro Madridon nagyon elverték a világelső Astralist!

Két éves rekord is megdőlt, véget ért a dánok számára az aranykor?

Egy magyar rajongó 3 új Operationt tervezett meg - A CS:GO közösség imádja

A játékosok imádják, a fejlesztőknek minimális erőbefektetésbe telik összeállítani, de valahogy mégsem érkezett Operation lassan már két éve.

LOLbox-image

Megérkezett a Riven és Vayne nerf! - Patch 9.10

Hónapok óta kérik a gyengítéseket a játékosok, végre megjöttek az éles szerverekre is.

×