Fortnite
Tudod, hogy mennyit ér a Fortnite fiókod a feketepiacon?
farkas-mate - Sn0w - Farkas Mate - 6 hónapja
Címkék: Info fortnite fortnite kalkulátor fiók érték mennyit ér a fiókom
Tudod, hogy mennyit ér a Fortnite fiókod a feketepiacon?
Biztos sokak fejében megfordult már,  hogy mennyit érhet a fiókja, miután több száz V-Bucks-t költött el a játékban. Nos erre van egy nagyszerű kalkulátor, aminek segítségével pár perc alatt kiszámolhatjuk, hogy mennyit ér a felhasználói fiókunk. Ahhoz, hogy kiszámoljuk a fiókunk értékét, semmilyen személyes információt nem kell kiadnunk, szóval nem kell attól félni, hogy véletlenül ellopják az adatainkat az oldalon. Csupán azt kell végigzongorázni, hogy pontosan hány darab skinnel rendelkezünk a játékban, a többi kérdés magától értetődő. Természetesen azt is figyelembe kell venni, hogy ez egy átlagos kalkulátor, szóval az igazán ritka és egyedi skineket nem számolja külön felárral, ami miatt sajnos nem teljesen pontos a kapott eredmény.
Olcsónak tűnik? Pedig nem az...
A Fortnite óriási sikereinek köszönhetően az utóbbi időben egyre népszerűbbé vált az accountok adás-vétele. Az egésszel az a probléma, hogy nem teljesen legális, hiszen az Epic szabályzata ugyanis tiltja a felhasználói fiókok eladását, mivel az a regisztrált játékoshoz kötődik, ezért sincs mód a fiók átruházására. Az eBay-t pedig elárasztották a Fortnite accountok, ahol rengeteg 1 dolláros aukció található meg. Ezzel az egy dollárral pedig nem a terméket lehet megvásárolni, hanem csupán egy "jegyet" veszünk amiért cserébe bekerül a nevünk a kalapba. Ez egyfajta szerencsejáték, ráadásul nem a tiszta fajtából, mivel semmi garancia sincs arra, hogy bárkinek is odaadják ezeket a nagy értékű fiókokat.
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Nem, ez nem vicc! - Egy maszturbálószimulátort jelentettek be

Elsőre egészen biztosan azt hinnénk, hogy csupán egy poénról van szó, viszont a MrCiastku nevű indie fejlesztőcsapat véresen komolyan gondolja a hokis

"Kill all ngigger? Inkább b*szódj meg"- s1mple kiosztotta rasszista csapattársát

S1mple lassan tényleg levetkőzi toxic múltját, most már ő a "jó zsaru".

LOLbox-image

Megérkezett a Riven és Vayne nerf! - Patch 9.10

Hónapok óta kérik a gyengítéseket a játékosok, végre megjöttek az éles szerverekre is.

Kiszivárgott a következő Steam Summer Sale időpontja

Pénztárcákat felkészíteni, hamarosan itt az újabb nagy leárazási hullám!

×