Akciók
Akciófigyelő: A HyperX Cloudok most kihagyhatatlan áron mennek
farkas-mate - Sn0w - Farkas Mate - 5 hónapja
Címkék: Info akció hyperx akciófigyelő akciós hyperx hyperx cloud hyperx cloud ii hyperx cloud 2
Akciófigyelő: A HyperX Cloudok most kihagyhatatlan áron mennek
A HyperX Cloud fejhallgatók hihetetlen népszerűek az egyszerű hétköznapi alkalmi játékosoktól kezdve az igazi profi esportolókig. Nem hiába, hiszen ez az első olyan fejhallgató, ami végre minőségi termék, nem pedig csak a nevében "gamer". A fejhallgató alapját a Takstar Pro80 adja, amit a hifisták is a lehető legjobb vételnek tituláltak a 20-30 ezer forintos kategóriában, még a HyperX hype-ja előtt, erről részletesebben korábban írtunk.
Az esportolók is gyakran nyúlnak rá
Most pedig akciósan lehet a miénk a HyperX Cloud I és a Cloud II is, de nem árt sietni, mielőtt kiürülne a készlet, hiszen elég nagymértékű leárazásról beszélünk.

HyperX Cloud I

A HyperX Cloud I-gyel kezdődött minden, ez volt a HyperX első nagy sikerterméke, ami még a mai napig ugyan úgy megállja a helyét. Ovális alakú, zárt kialakítású, 53 mm-es hangszórókkal szerelt fejhallgató, amely viselése több óra játék után sem zavaró.  A 24 ezer forintos címkéből levágtak 5 ezret, így most 18 990 Ft-ért vihetitek haza a Cloudot, ennyiért tényleg ajándék. Akciós Cloud I

HyperX Cloud II

Az alza még nagyobb akciót hirdetett, ők ugyanis közel 10 ezret engedtek a Cloud II árából, így pedig egy csapásra remek vétel lett a Cloud második verziója is. A Cloud II alapja ugyan az, mint az első verzióé, túl sok tekintetben nem változott, csupán néhány aprósággal frissítette a modellt a cég: kapott egy jobb mikrofont, illetve felszerelték egy szerényebb külső hnagkártyával, ami tudja a virtuális 7.1 hangzást. Mindenki eldöntheti, hogy szüksége van-e rá, de én személy szerint maradnék a jól bevált sztereónál, a 7.1/5.1  inkább a mozitermekbe való, nem a fejhallgatókra, főleg nem virtualizálva. Akciós Cloud II  

Ezt olvastad már?

https://gamer.hu/2018/04/24/az-5-legjobb-ar-erteku-gamer-fejhallgato-20-ezer-forint-kornyeken/
Ajánljuk még
2800 feliratkozó
Feliratkozom
Olvastad már ezeket a cikkeket?
LOLbox-image

Exkluzív szerződést kötött az SKT és a Riot Games Korea - Futurisztikus közvetítéseket terveznek már idén!

Néhány hónapon belül már VR szemüveggel nézhetik a kiváltságos nézők az LCK találkozóit.

VIDEÓ - Lezajlott a 130 000 forintos 1v1 fogadás pasha és smooya között

Laza fogadásnak indult, de a végére már annyira izgult, hogy smooya nem is akarta folytatni.

"Az ötödik szűkülésnél veszett el végképp a remény" - értékelés a magyar PUBG válogatott meccseiről

A magyar PUBG válogatott tegnapi veresége kapcsán megkértük KODAIK-ot, hogy belülről is értékelje nekünk a meccseket.

LOLbox-image

Megérkeztek a legcukibb LoL skinek, mától kutyák és cicák költöznek a szurdokba!

A várakozásoknak megfelelően a patch 9.6 elhozta nekünk a Corgi Corki, Fuzz Fizz, Meowrick és Pretty Kitty Rengar kinézeteket.

×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO