CSGO
A jetlag és az ESEA együttesen ejtették ki az LDLC-t, a Virtus.pro már nem is kellett hozzá
tamas-biro - Tamas Biro - 6 hónapja
Címkék: Counter Strike Esport virtus.pro Info esea csgo esport csgo ldlc esport ldlc ldlc eredmény
A jetlag és az ESEA együttesen ejtették ki az LDLC-t, a Virtus.pro már nem is kellett hozzá
Az LDLC remek eredménnyel zárt az IEM Chicago versenyén, bejutottak a legjobb 6 közé. Olyan együtteseket megelőzve, mint a BIG, a North, a MIBR vagy éppen a Na'Vi. A versenyről hosszú repülés után, kedd hajnalba értek csak haza, és mivel az ESEA nem engedte áttenni a meccsüket, délután már játszaniuk is kellett.
Semmi regenerálódás a jetlag miatt, semmi pihenés, full fáradtan irány az év legfontosabb meccse.
Az ESEA MDL rájátszásában ugyanis a Virtus.pro ellen már egyenes kiesésre ment a dolog. A vesztes jövőre is ESEA-zik, a győztes esélyt kaphat felkerülni az ESL Pro League-be. Ezért küzdöttek egész évben, de ilyen állapotban várható volt, hogy bukják a meccset. Így is lett, a szoros eredmény alapján meg merjük kockáztatni, egy kipihent LDLC elverte volna pasháékat. A csapat brit játékosa, ALEX hangot is adott csalódottságának a feleslegesen szigorú szabályok miatt.
"Nekünk már nem jön össze a Pro League, elképesztő, hogy KÖTELEZŐ lejátszani a szezon legfontosabb meccsét rögtön aznap, amikor hazaérünk az USA-ból. Másnap már késő, ez a leghülyébb szabály ESEA, ami karrierem során szembe jött."
Érthető csalódottság, ami ismételten felveti a rendkívül zsúfolt menetrend kérdését, amit ezeknek a játékosoknak el kell viselniük. Vegyük csak az LDLC-t, aki még nem is akkora elit csapat. Hétvégén még Chicagóban LAN-oznak, egy egész napos utazás hétfőn, és kedden már ECS és ESEA meccsek egymás után. Szerdán szintén ECS, és ha továbbjutottak volna, akkor még ESEA is. Ideje lenne a szervezőknek is belassulni kicsit, ez tényleg teljesíthetetlen tempó. Mind a nézőknek, mind a szervezőknek, a csapatoknak meg pláne érdekük lenne, hogy ha pályára lépnek azt a legjobb formájukban tegyék. Ne így, mint az LDLC, akik még utána jól le is hülyézik a szervezőket. Mert egy így tényleg senkinek nem volt jó, maximum a Virtus.pro fanoknak.
Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Motar2k visszatért, közel másfél milliós donation repült pashának

A gamer világ egyik legnagyobb adományozója ismét akcióba lendült.

Tfue kiborult az 'idióta' profi játékosok miatt: 'Fogalmuk nincs a játékról!'

A streamer újból véleményt formált a Fortnite egyik aspektusáról.

Hazard a bajnokság legjobbja - Megérkezett a Premier League TOTS!

Itt az angol topliga legjobb játékosaiból álló álomkeret.

LOLbox-image

Vajon ezért jár AFK Warning? - Tyler1 bemutatta hogyan játszik egy Challenger Yuumi játékos

A League of Legends új hőse tényleg rendhagyó lett, végre kaptak egy karaktert a notórius AFK játékosok.

×