LOL
Kiszivárgott a német előszezon előzetes - Megint megborítaná a rendet a Riot Games?!
aaron-igrici - Aaron Igrici - 5 hónapja
Címkék: League of Legends Gameplay Fun Újdonság league of legends Info videó Riot Games Előszezon
Kiszivárgott a német előszezon előzetes - Megint megborítaná a rendet a Riot Games?!
Az "Ist das Meta?" névre keresztelt videóban a Riot Games előrevetíti, hogy mire lehet számítani az előszezonban, valamint úgy összességében a következő évben. A cím már sejteti, hogy alapvetően a nyáron tapasztalt "kaotikus" viszonyokat szeretnék viszontlátni a játékban a fejlesztők. Az "Ez a meta?" kiváló választás ennek érzékeltetéséhez, emlékezzünk csak vissza nyár elejére, amikor senkinek sem volt fogalma arról, hogy melyik karakter melyik ösvényen a legjobb. https://www.youtube.com/watch?v=FOjw0rLXyNc&index=2&list=LLvMUh6lQR6q0IcHZC7W8v0Q&t=0s A videó elején arra sarkallnak minket, hogy merjünk vállalkozni, ezt egy érdekes full AP Shyvana-val és egy kizárólag Wit's Endet építő Dianával mutatja be a Riot Games, elképzelhető tehát, hogy az újabb rúnák és játékmenet lehetőségek mellé, visszatérhet a néhány szezonnal ezelőtt divatos tárgyhalmozás is, mint lehetőség. Ezek után betekintést nyerhetünk az átalakított rúnarendszerbe, nem fog akkorát változni mint a tavalyi évben, de egy új szintre fogja emelni azt, amit jelenleg ismerünk. Új kombinációk, valamint teljesen új effektek várnak majd ránk az előszezonban. Majd pedig jött a konkrét bemutatója annak, hogy a jövőben szeretnék a fejlesztők ha még szabadabban választanánk hősöket, akár a duó ösvényekre. Először egy ortodox Xayah-Braum párost látunk, amit egy Irelia-Nami alsó ösvény követ, majd pedig egy totálisan szokatlan Malphite-Amumu páros zárja a sort. Ez egyértelműen annak a jele, hogy a jövőben egyáltalán nem lesznek megkötve a szerepek, lesznek ajánlott pozíciók, ám a játékosokon fog múlni, hogy mit és merre játszik. Betekintést nyerhettünk néhány másodperc erejéig az új tornyok működésébe. A játékmenet egyértelműen lassulni fog, ugyanis az előszezontól kezdve toronypajzsokat is el kell majd pusztítanunk az előtt, hogy esélyt kapjunk a tornyok ledöntésére.
Az előzetes alapján már november 11. óta tart az előszezon, ezt ugyan az éles szervereken még nem tapasztaljuk, de hamarosan érkezik majd a frissítés és lezárulnak hivatalosan is a 2018-as rangsorolt szezonok. Ami viszont biztos, hogy szűk két és fél hónapunk lesz kitapasztalni az új viszonyokat, ugyanis a 2019-es rangsorolt szezon január 22-én indul majd!
UPDATE: Megérkezett a videó angol verziója is! https://www.youtube.com/watch?v=q2iB5YEGwec&feature=youtu.be

Ajánljuk még
2800 feliratkozó
Feliratkozom
Olvastad már ezeket a cikkeket?
OWbox-image

Twomad átment vadállatba, törött billentyűzet és mikrofon lett a vereség következménye

Nem rajta ment el a kör, a streamer mégis nagyon a szívére vette a vereséget.

OWbox-image

Országos gamer napok roadshow és retro konzol kiállítás: a gaming a plázákba költözik

Első állomás Székesfehérvár, március elején az Alba Plaza ad otthont a rendezvénynek.

1100 V-Bucks, tematikus Wrap, Pickaxe és küldetések? - Ez az Inferno Bundle!

Újabb kihívásos Bundle csomaggal jelentkezik hamarosan az Epic Games!

VIDEÓ - Ez történik, ha egymásnak lövünk két játékost az ágyúkkal

Az újdonságokkal kapcsolatos felfedezések általában örömmel töltik el az embert. Ez kísérlet azonban inkább az ellenkezőjét váltotta ki.

×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO