Egyéb
Viccesen szomorú: mém lett a Fallout 76 nejlontáska botrányából
zsolt-cseto - Zsolt Cseto - 4 hónapja
Címkék: Gaming Játékipar bethesda fallout 76
Viccesen szomorú: mém lett a Fallout 76 nejlontáska botrányából
Egyáltalán nem mondhatjuk, hogy eddig túlságosan pozitív lett volna a Fallout 76 fogadtatása. Nemrég azonban sikerült egy újabb jókora adag olajat önteni a tűzre azzal, hogy kiderült: a Bethesda alaposan félrevezette azokat, akik a 200 dolláros Power Armor Edition mellett tették le a voksukat. Történt ugyanis, hogy a cseppet sem olcsó gyűjtői verzió mellé - az eredeti ígérettel ellentétben - nem egy vászontáskát, hanem egy minőségben nyilván sokkal-sokkal gyengébb nejlonzsákot csomagoltak csupán. Az már csak hab a tortán, hogy kompenzáció gyanánt a játékosok kénytelenek beérni 5 dollárnak megfelelő ingame fizetőeszközzel - mindezt úgy, hogy a Bethesda előzetesen senkit sem tájékoztatott a változtatásról. A gamerek ezen az eseten természetesen alaposan felhúzták magukat, ez pedig jól tudjuk, hogy mit jelent 2018-ban: bizony, a felháborodott üzenetek mellett a különféle mémek is elözönlötték a közösségi médiát. Ezekből válogattunk most nektek, jó szórakozást!
A mostanság felkapott "RTX ON / RTX OFF" mém eléggé adta magát, így nem meglepő, hogy ezt is ráhúzták az esetre. A Skyrim mindenre választ ad: úgy tűnik, hogy a Bethesdánál sikerült maximumra fejleszteniük az Illusion képességet! Ha már Skyrim, a klasszikus "Took an arrow in the knee" mém is előjött, méghozzá abban a kontextusban, hogy a Bethesda ügyfélszolgálata alapanyaghiánnyal (!) magyarázta azt, hogy vászon helyett végül nejlonból készült a táska. "Én is egy olyan kalandor voltam, mint te, de aztán jött a nagy 2018-as vászonválság..." Egy újabb jól ismert mém átköltése: "Te vs. a pasi, akiről azt mondja, nem kell miatta aggódnod..." Érdekes mód akad olyan is, aki inkább a játékosok naivitásába állt bele, méghozzá az elmúlt hónapok talán legelterjedtebb mémjén keresztül. "- Gamerek: jól tudják, hogy az előrendelői exkluzívok és gyűjtői kiadások elég gyakran gagyik - Bethesda: kiad egy szar gyűjtői kiadást - Gamerek: a kép" Az utolsó kép már nem egy mém, inkább csak egy teljesen jogos észrevétel. "Az én időmben még ilyesmit adtak a 150 dolláros gyűjtői verzióhoz" - írta az egyik gamer, méghozzá egy fantasztikus Halo Reach diorámával illusztrálva a kijelentést.
Ajánljuk még
2800 feliratkozó
Feliratkozom
Olvastad már ezeket a cikkeket?

UPDATE: frissítették a souvenir ládák beváltását, fél áron megy a Viewer Pass

Ezen kívül több pályára is hibajavítások érkeztek, masszív UPDATE a végeredmény.

A Cloud9 beijedt és meggondolta magát, mégis visszahívnák kioShiMát

A Major pozíció elvesztése nem játék, a szervezet rájött mekkorát bukna a dologgal.

Szupermenő ajándék skineket osztogat a PUBG Corp. a PS4 tulajok számára

Rég láttunk már ilyen jól megtervezett ruhaskineket a játékban.

Petíció a bíró eltávolításáért az Ultimate Team módból

A közösség egy combos része a fejébe vette, elég a bírók által megakasztott meccsekből, változtatni kell!

×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO