Gaming
Most már biztos: poszt-apokaliptikus játék lesz a Far Cry-ból is
zsolt-cseto - Zsolt Cseto - 5 hónapja
Címkék: Gaming Újdonság ubisoft the game awards far cry
Most már biztos: poszt-apokaliptikus játék lesz a Far Cry-ból is
A tavasszal megjelent ötödik rész után azt hihettük, hogy egy ideig most biztosan csend lesz a Far Cry franchise háza táján. Ez azonban végül nem tartott túlságosan sokáig:
a Ubisoft közzétette az első teaser videót a következő játékról.
Az időzítés nem véletlen, hiszen a "valódi" bejelentés itteni idő szerint péntek hajnalban várható, ekkor rendezik ugyanis a The Game Awards díjátadót, ahol ugyan a kitüntetések is fontosak, a valódi izgalmat azonban az új játékleleplezések jelentik majd. Az új Far Cry csupán az egyik lesz a több mint tíz közül. Íme a szóban forgó egyperces videó: A teaser természetesen túl sok konkrétumot nem árul el, inkább csak egy hangulati kedvcsináló. Az azonban elég egyértelműen leszűrhető belőle, hogy ezúttal poszt-apokaliptikus körítésre számíthatunk - a videó elején az ötödik rész világát, majd egy gombafelhőt láthatunk, hogy aztán később előkerüljenek a tipikusan "világvégés" fegyverek is. Mondhatnánk, hogy meglepő húzás ez a Ubisofttól, az igazság azonban az, hogy a trópusok, a szavannák, a Himalája, a kőkor és a modern kori Montana után abszolút adta magát, hogy bepróbálkoznak valami szokatlannal - legalábbis ami a Far Cry franchise-t illeti, hiszen a gaming világban amúgy kifejezetten népszerűnek számít a poszt-apokaliptikus téma. Kíváncsian várjuk a pénteki leleplezést, és hogy mi sül ki ebből az egészből!
Olvastad már ezeket a cikkeket?

GTA 6 vagy Bully 2! Egy Rockstar dolgozó szerint az E3-on bejelentik az egyiket

Újabb nagy dobásra készülnek a Red Dead Redemption 2 sikere után a Rockstar Games fejlesztői.

Nem, ez nem vicc! - Egy maszturbálószimulátort jelentettek be

Elsőre egészen biztosan azt hinnénk, hogy csupán egy poénról van szó, viszont a MrCiastku nevű indie fejlesztőcsapat véresen komolyan gondolja a hokis

A Fortnite buktatta le az Epic Games Mega Sale-t - Így juthatsz hozzá az ajándék 10 dollárhoz!

Újabb hiba csúszott a rendszerbe, idő előtt jelentették be az Epic Games Mega Sale-t.

Feltörték k0nfig accountját, majd megtalálták a régi VAC banos profilt

A bizonyítékok a profi játékos ellen szólnak, 2014-es VAC bannolt profil került a felszínre.

×